Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Ramazan Çekleri İle Yüzler Gülecek

Bu yıl, CEMRE AVM’nin ramazan çekleri ile ihtiyaç sahiplerinin gıda alışverişleri karşılanacak. Ramazan ayı öncesi dağıtımı başlanılan ramazan çeklerine, yoğun ilgi gösterilmekte. Hayırsever vatandaşlarımız tarafından alınan ramazan çekleri, ihtiyaç sahiplerine verilirken, ihtiyaç sahipleri de bizzat kendileri Cemre AVM’nin şubelerinden birine giderek, alışveriş yaparak istedikleri ürünleri almaktadırlar.
Hayırsever vatandaşlarımız, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam ediyor.
Vatandaşlar, aldıkları ramazan çeklerini ihtiyaç sahiplerine veriyor, ihtiyaç sahipleri de aldıkları çeklerle, CEMRE AVM’nin şubelerinden birine giderek, bizzat alışveriş yaparak istedikleri gıda ürünlerini alma fırsatını buluyor.
“Bu yıl ramazan çekleri ile ihtiyaç sahiplerinin gıda ihtiyaçlarını karşılayacağız” diyen Cemre AVM yetkilisi Enes Akça; “Geçen yıllarda yaptığımız Ramazan paketine ek olarak bu yıl hediye çeki ile ihtiyaç sahiplerinin gıda ihtiyaçlarının karşılayacağız.
Hayır sahibi vatandaşlarımız, belirledikleri miktar ölçüsünde hediye çekini bizden alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklar. İhtiyaç sahipleri de istedikleri gıda ürünlerini yıl içerisinde tüm şubelerimizden temin edebilecekler.
Böylelikle hem hayırsever vatandaşlarımızın hem de ihtiyaç sahiplerinin yüzleri gülecek. Ve 12 ay boyunca bu hediye çekleri ile ihtiyaçlarını temin edebilecekler.
Bu kardeşlik uygulamasına katılmak isteyen herkesi Cemre AVM’ye davet ediyoruz” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat