Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ŞEREFLİKOÇHİSAR’IN SANAYİLEŞME DÖNEMİ BİZİMLE OLACAK

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan adayı Memiş Çelik yerel seçimlere 2 gün kala basın açıklamasında bulunarak Şereflikoçhisar kamuoyundan sanayileşme, istikrar, refah ve büyüme için destek istedi.
5 yıl Belediye Bbaşkanlığı döneminde vaat ettiği projelerin %90’nını hizmete sunan Belediye Başkanı Memiş Çelik, yeni projelerin Şereflikoçhisar’ın geleceğine yön verecek istihdam, kalkınma ve gelişim ivmesi kazandıracak projeleri olduğunu belirterek 5 yılda olduğu gibi, bir 5 sene daha Şereflikoçhisar kamuoyu ile el ele, gönül gönüle çalışmaya devam etmek istediklerini belirtti.
Şereflikoçhisar siyasetini farklı yönlere çekmek isteyenlere taviz vermediklerini belirten Belediye Başkanı ve Adayı Memiş Çelik; “Yetiştiğimiz siyasi edep ve ahlak kuralları çerçevesinde bazı cenahlar tarafından içerisine çekilmek istenilen polemik ve kavga ortamına asla girmedik, biz algı ve iftiradan uzak durarak proje ve icraatlerimizle gündeme geldik, her vatandaşımızın farklı siyasi görüşleri olabilir, herkese saygımız sonsuz, 5 yıldır sergilediğimiz gibi partisiz, kutuplaşmalardan uzak durarak vatandaşlarımıza ideolojilerine göre yaklaşmadık. İnsan odaklı hizmet anlayışımıza Allah izin verirse, kıymetli halkımız teveccüh gösterirse 1 Nisan sabahı itibariyle kaldığımız yerden devam edeceğiz.”dedi.
Algı ve iftiralarla yerel seçimler öncesinde cumhur ittifakını ve şahsını hedef alan muhalefete seslenen Belediye Başkanı ve Adayı Memiş Çelik; “Gerçeklerden hiç kimse kaçamaz, yalanların, iftiraların ve algıların arkasına saklanarak halktan oy istemeye çalışanlar tıpkı bugün olduğu gibi gerçekler karşısında bocalamaya mahkumdurlar.” Dedi.
Şereflikoçhisar’ın sanayileşme döneminin başlayacağına dikkat çeken Çelik; “1 Nisan sabahından sonra organize sanayi bölgesinde yer tahsisi yaptığımız fabrikalarımız teker teker temel atarak hizmete başlayacak, çiftçilerimiz Kacarlı pompaj sulama projesi ile kurak tarlalarını suya kavuşturacak, ürün çeşitliliği artacak, kadınlarımız, çocuklarımız, baş tacı yaşlılarımız ve her bir kıymetli hemşehrimiz için hazırladığımız sözde kalmayacak projelerimizi hayata geçireceğiz.” Dedi.
Şereflikoçhisar’ın özlenen, beklenen ve hak ettiği yere gelebilmesi için zaman kaybına tahammüllerinin olmadığını belirten Çelik,; Ankara boş bir 5 yıl yaşadı, hizmet ve proje adına 5 yılımız heba oldu, 5 yıl söz yerindeyse yatan Büyükşehir seçime 1-2 ay kala göz boyama çalışmalarına başladı, insanlarımızı 5 yıl çamura ve toza mahkum etti, bu çalışmaları yapabilen Büyükşehir neden bunca zaman ilçemize bir çivi bile çakmadı. Kısıtlı bütçemizle imkansız denilen çalışmalarımız sürdürdük, bu dönemde yaşanan covid salgını ve doğal afetlere kısıtlı olan bütçemizin büyük bir kısmını vatandaşlarımıza destek olmak için kullandık, bizler tevekkül ettik, yüce Allah’a sığındık, biliyoruz ki 1 Nisan sabahı yeni bir Şereflikoçhisar için kıymetli hemşehrilerimiz bizim, yarınlarımızın, Şereflikoçhisar’ımızın yanında olacaklardır.”dedi.
Şereflikoçhisar halkını sandıklara davet eden Belediye Başkan Adayı Memiş Çelik; “Kıymetli hemşehrilerimizi 31 Mart sabahı vatandaşlık görevlerini yerine getirmek için sandıklara davet ediyoruz, Şereflikoçhisar’ımızın geleceği için, ilçemizi yönetmede söz sahibi olmak için cumhur ittifakına destek olmaya davet ediyorum, yerel seçimlerin sağduyunun hakim olduğu, 31 Mart’ın demokrasinin en güzel örneğinin ilçemizde yaşandığı bir seçim olmasını dileyerek, seçim sonuçlarının başta ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Sefer bizden, Zafer Allah’tan, tüm kıymetli hemşehrilerimi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum, kazananın hem Ankara’da hem Şereflikoçhisar’da cumhurun olmasını diliyorum. ”dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat