Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Halit Özdilek ilçemizi ziyaret etti

ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Halit Özdilek ilçemizi ziyaret ederek, yapılması düşünülen Aile Yaşam Merkezi yer tahsisi hakkında araştırmalar yaptı.
Geçtiğimiz hafta içerisinde İlçemize gelen ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Halit Özdilek’i CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı, İyi Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım, İlçemiz ve Evren Anfa Sorumlusu Mustafa Koçak, Fen İşleri Şefi Kazım Gök ve Fen İşleri çalışanları karşıladı. İlçemizdeki çalışmalar hakkında bilgiler alan Özdilek, ABB tarafından nohut dağıtımı yapılan alandaki çiftçilerle sohbet etti. Daha sonra İlçemiz Terminaline geçen Özdilek, terminal içerisine Sosyal Hizmetler Bürosu açmak için incelemelerde bulundu.
CHP İlçe Başkanı ile birlikte İlçemiz Sanayi Mahallesi salı pazarını bulunduğu ve Aile Yaşam Merkezi yapılması düşünülen alana giden Özdilek, yer tahsisi hakkında bilgiler aldı. Burada İlçemiz hakkında bilgi veren CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı, İlçemizden birçok kişinin yurt dışında olması nedeniyle cenaze olaylarında bir takım sıkıntılar yaşandığını, yakını vefat eden birçok kişinin burada evi olmadığı için defin işlemleri sırasında günü birlik geliş gidişler yaptıklarını, gerek taziye için gerekse, her hangi bir yemek olayında sıkıntılar yaşandığını ve Aile yaşam Merkezine ihtiyaç olduğuna dikkat çekerek; “ İlçemize yapılacak en büyük hizmetlerin başında Aile Yaşam Merkezi gelir. Gurbetçi sayımız çok fazla. Vefat eden yakınlarını ilçemize defnetmek isteyen gurbetçilerimiz çok büyük sıkıntılar yaşıyorlar. Hem yemek verilecek, hem taziye ziyaretinde bulunulacak bir yerin olmaması nedeniyle gurbetçilerimiz yakınlarını memleketine defnetmek istemiyor. Bu konunun acilen yapılacak olan Aile yaşam merkezi ile çözüme kavuşacağını düşünüyoruz” dedi.
ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Halit Özdilek ise konu ile ilgilendiklerini, yer tahsisi konusunda bir takım sıkıntıların olduğunu ve en kısa zamanda çözüme kavuşturacaklarını ifade etti.
Özdilek, CHP İlçe Başkanından ilçemizle ilgili gerekli bilgileri aldıktan sonra ilçemizden ayrıldı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat