Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Tatbikat Camii 4-6 Yaş Kur’an ve Gündüzlü Hafızlık Kursu Açıldı

İlçe Müftülüğü tarafından Tatbikat Camiinin alt katına “Tatbikat Camii gündüzlü 4-6 yaş kız Kur’an kursu”, törenle açıldı. Ak Parti 2.Bölge Ankara Milletvekili Lüftiye Selva Çam’ın da katıldığı Kur’an kursu, hayırlı olsun temennisiyle halın hizmetine sunuldu.
İlçe Müftlüğü tarafından Tatbikat Camiinin alt katına “Tatbikat Camii gündüzlü 4-6 yaş kız Kur’an kursu”, törenle açıldı.
Açılış törenine; Ak Parti 2.Bölge Ankara Milletvekili Lüftiye Selva Çam, Kaymakam Zafer Engin, Belediye Başkanı Memiş Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan, Kadın Kolları Başkanı Aysun Pekmezci, Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kacar, İlçe Müftüsü İsmail Göksu, Camii İmamları ile öğrenciler katıldı.
KONUŞMA;
Açılışta konuşma yapan Milletvekili Lütfiye Selva Çam; “Bugün Şereflikoçhisar’da ziyaretlerimiz olacaktır. Burada da Kur’an kursumuzun açılışı olduğu için sizlerle birlikte olmak istedik. İnşallah hayırlara vesile olsun. Burada yetişecek olan çocuklarımız, ilerleyen süreçte Ülkemiz için gelecekte umut kaynağa. Cıvıl cıvıl gençlerimizi de görünce çok mutlu oldum. Allah muvaffakiyetler diliyorum” dedi.
İlçe Müftüsü İsmail Göksu da; “4-6 yaş Kur’an kursumuzun yanı sıra bugün aynı zamanda bir tanede gündüzlü hafızlık kursumuz da açmış oluyoruz.
İnşallah ilçemize yatılı kız hafızlık Kur’an kursunun da yapılması planda var. Onu da ilerde gerçekleştireceğiz. İlçemize nice bu tür kursların açılışının Allah’a Teâlâ bizlere nasip etsin” dedi ve açılışı yapan kursların hayırlı olmasını diledi.
Konuşmalardan sonra Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Kaymakam Zafer Engin ve Belediye Başkanı Memiş Çelik tarafından açılış kurdelesi kesildi.
Kur’an kursunun gezilmesinden sonra açılış töreni sona erdi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat