Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

TOHUM DAĞITIM YERİ TEPKİ TOPLADI

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından İlçe Terminalinde yapılan tohum dağıtımı vatandaşlarımız ve esnaflarımız tarafından tepki topladı. Sanki başka yer kalmamış gibi, yüzlerce traktörü terminale doldurduklarını ifade eden vatandaşlarımız, “dağıtım başka yerde yapılması daha uygun olurdu” dediler.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın talimatı Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından ilçemiz çiftçilerine Arpa ve Buğday tohumu desteği yapıldı. Cuma günü İlçemiz terminalinde yapılan dağıtıma hem vatandaşlarımız hem de bazı esnaflar tepki gösterdi.
Yaklaşık 1300 kişiye yapılan dağıtımda yüzlerce traktör Terminalin içerisine ve yolun kenarına park etti. Hem şehir otobüsünün hareket yerinin değişmesine hem de normal araçların terminalin dışına taşınmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Gazetemizi arayan birçok vatandaşımız, araçları ile bırakın termale girmeyi, terminalin yanından dahi geçmekte güçlük çektiklerini ifade ederek; “ Siyaset reklam demek, ancak reklam yaparken de halkı düşünmek lazım. Sanki ilçemizde başka yer yokmuy du da hem de hafta içi terminal gibi bir yer seçildi. Burada yolcusundan halkına birçok kişi mağdur oldu. Onu da bırakın yüzlerce traktör burada sıralandı. Aralarından geçmek ne mümkün” yorumunu yaptılar.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat