Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Trafik kazasında 1 hemşehrimiz öldü, 1’i ağır yaralandı

Aksaray’dan ilçemize seyir halinde olan Kamyonet Sürücüsü Mert Ö. Önünde seyir eden Tıra arkadan çarptı. Kazada kamyonette bulunan hemşehrimiz Furkan Güven olay yerinde yaşama veda ederken, Kamyonet sürücüsü Mert Ö. İse ağır yaralandı.
Hafta sonu meydana gelen kaza ile ilgili iddialara göre Aksaray’dan 06 CND 605 plakalı kamyonet sürücüsü hemşehrimiz Mert Ö. arkadaşı Furkan ile ilçemize gelirken, Aksaray çıkışında önünde seyir eden ve palet yüklü olan Osman Ç. idaresindeki 40 AAV 078 plakalı tıra arkadan çarptı. Kaza sonrası çarpmanın etkisiyle kamyonetin ön kısmı tırın altına girerek hurdaya dönerken, kamyonette yolcu olarak bulunan Furkan Güven olay yerinde hayatını kaybetti.
Ağır yaralanan kamyonet sürücüsü ise olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralının durumunun ağır olduğu öğrenilirken polis ve jandarma ekipleri kaza yerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemelerin ardından tır sürücüsü ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Yaşadığı kazayı anlatan tır sürücüsü Osman Ç., “Yolumda sağ şeridimde giderken minibüs arkadan çarptı. Buradan Kırşehir’e gidecektim, palet yüklü” dedi.
Kazada yaşamını yitiren Furkan Güven’in acı haberini alan yakınları olay yerine gittiler. Genç yaşta yaşama veda eden hemşehrimiz Furkan’ın yakınları göz yaşlarına hakim olamazken, cenazesi kazadan bir gün sonra İlçemizde sevenlerinin göz yaşları arasında toprağa verildi. Merhume Allah’tan rahmet yaralı hemşehrimize acil şifalar diliyoruz. Tuzgölü haber
Kazayla ilgili soruşturmanın ise devam ettiği öğrenildi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat