Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Uğur Atılgan’ın Yarıyıl Tatili Mesajı yayınladı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan yayınladığı yarıyıl tatil mesajında; “2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönemini tamamlarken sevgili öğrencilerimizi, değerli meslektaşlarımı ve kıymetli velilerimizi kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.
2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının yarıyıl tatili yarın başlarken İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan da mesaj yayınladı. Atılgan’ın yayınladığı mesajında şunları söyledi;
“Sevgili öğrencilerimiz, değerli meslektaşlarım ve kıymetli velilerimiz,
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönemini cuma günü itibariyle tamamlıyoruz. Öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyor, Sevgili öğrencilerimizi güçlü yarınlara hazırlayan öğretmen ve velilerimizi özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.
Sevgili öğrencilerimiz,
Sizler ülkemizin geleceği, evimizin neşesi, milletimizin saygın birer ferdisiniz. Tüm dünyayı etkileyen salgın sürecinde küresel olarak yaşanan değişimler nedeniyle bu dönem karnelerimizi e-okul sisteminden e-karne olarak alacağız. Çalışmalarınızın karşılığı olan karne heyecanınızı ben de paylaşıyor, sizlerle birlikte aynı sevinci yaşıyorum. Şunu da belirtmek gerekir ki notlarınız ne olursa olsun hepiniz bizim için ayrı bir değerdesiniz ve ülkemizin geleceğinde çok büyük önem arz etmektesiniz. Ülkemizin güçlü yarınları adına sizlere güvenimiz tamdır. Sizleri; çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı bireyler olarak yetişiyor görmek bizleri her zaman sevindiriyor.
Sevgili öğrenciler; sizlere şimdiden iyi tatiller diliyor, tatilinizi bol bol kitap okuyarak, spor yaparak, hobilerinize vakit ayırarak ve dinlenerek geçirmenizi arzu ediyorum.
Değerli meslektaşlarım,
Eğitimin, değerleri ve kültürü kuşaklara aktarmak, diğer yandan geleceğin ihtiyaçları doğrultusunda değişimi başlatmak ya da değişimi başlatacak insanları yetiştirmek olduğunu biliyoruz. Eğitim ve öğretim dönemi boyunca 2023 Eğitim Vizyonu perspektifiyle güçlü yarınlarımızın teminatı öğrencilerimiz için gösterdiğiniz üstün gayretten dolayı hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Öğrencilerimizi yarınlara hazırlarken ortaya koyduğunuz özveri her türlü takdirin üzerindedir. Covid-19 pandemisi nedeniyle uzaktan eğitim sürecinden göstermiş olduğunuz büyük fedakarlıklar ve özverilerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Öğrencilerimizin yaşamlarını sürdürmeleri için ihtiyaç duydukları beceriler kazandırmanın yanında, onları değerlerimizle donanımlı kılmak için gösterdiğiniz çaba bizlerin en büyük sermayesidir. Sizlerle birlikte eğitim ortamlarımızın niteliğini arttırarak her geçen gün daha iyiye ulaşmayı hedefliyoruz. Sürekli değişen, değişim hızı katlanarak artan bir dünyada çocuklarımızın bütünlüklü gelişimini ve tam öğrenmelerini sağlamak için onları size emanet ediyoruz. Sorumluluk duygusuyla, kararlılıkla ve iyi fikirlerin doğuşuna kaynaklık eden heyecanımızla öğrencilerimizin kültürle, bilimle, sanatla, başkalarıyla daha da önemlisi benlikleriyle aralarında sağlıklı bağlar kurmaları için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz.
Kıymetli velilerimiz,
Çocuklarımız, bizim en değerli varlıklarımızdır. Onlar için ne kadar çok çalışsak azdır. Sizlerin de bu bilinçle her zaman olduğu gibi geride bıraktığımız eğitim ve öğretim döneminde de çocuklarınızın yanında olduğunuzun farkındayız. Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları hepimizin ortak hedefidir. Çocuklarımızın gelişimini sağlıklı şekilde tamamlayabilmeleri için iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Yarıyıl tatili boyunca öğrencilerimizin kendilerini tanımasına, geliştirmesine katkı sağlayacak sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılımlarını teşvik ediniz.
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönemini tamamlarken sevgili öğrencilerimizi, değerli meslektaşlarımı ve kıymetli velilerimizi kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Yaşamakta olduğumuz salgın süreci henüz tam olarak bitmediğinden maske, mesafe, hijyen kurallarına özen göstermemiz gerektiğini belirtmek isterim. Sağlıklı ve huzurlu bir şekilde dinlenmiş olarak ikinci dönemde tekrar buluşmak ümidiyle iyi tatiller diliyorum.”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat