Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Uğur Atılgan’ın yıl sonu mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının sona ermesi sonrası mesaj yayınladı. Mesajında öğrencilere, meslektaşlarına ve velilere seslenen Atılgan, öğrencilere keyifli ve sağlıklı tatiller diledi.
2021-2022 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan, mesaj yayınladı. Atılgan, yılsonu mesajında şunları söyledi;
“Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Meslektaşlarım, Sayın Velilerimiz;
Her insanın farklı bir değer olduğu inancıyla çıktığımız bu yolda bir eğitim öğretim yılını daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Pandemi nedeniyle karşımıza çıkan zorlukların üstesinden hep beraber gelerek bu yılı sağlıklı bir şekilde bitirdik. Her birimiz eğitim camiamızda aldığımız görev ve sorumlulukları özenle yerine getirdik. Bu düşünce ile gayretli çalışmalarınız ve fedakarlıklarınız için sizlere teşekkür ediyorum.
Sevgili Öğrenciler;
Geride bıraktığımız bu yılın yorgunluğunu çıkarırken tatiliniz en verimli şekilde geçirmeye çalışınız. Tatil programınıza kitap okumayı eklemeyi, hobilerinize ve arkadaşlarınıza zaman ayırmayı ihmal etmeyiniz. Tatilinizin çok güzel geçmesini ve yeni eğitim öğretim yılına sağlıklı bir şekilde kavuşmanızı diliyorum.
Değerli Meslektaşlarım;
Eğitim Öğretim yılının başından itibaren gösterdiğiniz fedakarlıklar ve özverili çalışmalarınız için sizlere teşekkür ediyorum. Yıl boyunca hazırladığınız faaliyetlerde, projelerde escort bayrampaşa yaptığınız çalışmalar; bilimsel, kültürel ve manevi değerlerimizin eğitim öğretimde yerini almasında en büyük rolü almıştır.
Sayın Velilerimiz;
Öğrencilerimiz güzel bir yılı arkalarında bırakarak bilgiyle donanmış olarak karne sevincini yaşayacaklar. Öğrencilerimizin sahip oldukları karnelerin aynı zamanda bizim de olduğunu unutmamalıyız. Çocuklarımız kadar bizler de sorumluluklarımızın farkında olmalı ve üzerimize düşenleri yapmalıyız.
Bu vesileyle hepinize keyifli ve sağlıklı tatiller diliyorum.”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat