Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ÜLKÜ OCAKLARI ANKARA İL BAŞKANINDAN ZİYARET

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Abdullah Yüksel, Şereflikoçhisar Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. İlçe binasında Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Selçuk Yılmaz ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Başkan Yüksel; “2023 lider Ülke Türkiye’sine ülkücü Türk gençliği olarak hazırız” dedi.
Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Abdullah Yüksel, Şereflikoçhisar Ülkü Ocaklarını ziyaret etti.
Geçtiğimiz hafta içinde ziyaret eden Abdullah Yüksel’i, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Selçuk yılmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte karşıladı.
Ziyarette yaptığı açıklamada, ”2023 lider Ülke Türkiye’sine ülkücü Türk gençliği olarak hazırız” diyen Yüksel; “Ülkü Ocakları İlçe Başkanlıklarımızı ziyaretlerimiz kapsamında bugün buram buram Anadolu kokan, Başkent Ankara’mızın güzide ilçelerinden biri olan Şereflikoçhisar ilçemizdeyiz. Şereflikoçhisarlı hemşehrilerimizi ve dava arkadaşlarımızı çok seviyoruz. Liderimiz Devlet Bahçeli Beyin ifadeleriyle, 2023 lider Ülke Türkiye’sine ülkücü Türk gençliği olarak hazırız” ifadelerinde bulundu.
Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Selçuk Yılmaz da; “Bizler, Şereflikoçhisarlı Ülkü Ocakları Başkanı ve Yönetim Kurulu olarak liderimiz Devlet Bahçeli önderliğinde, 2023 lider Ülke Türkiye’sine Ülkücü Türk gençliği olarak hazırız. Bugünkü ziyaretinden dolayı memnun olduğumuz Ankara Ülkü Ocakları Başkanımız Abdullah Yüksel’e de teşekkür ederiz”şeklinde konuştu.
Ziyaret, sohbet eşliğiyle sona erdi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat