Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ULUSLARARASI TİCARET VE FİNANS UZAKTAN TEZSİZ ve TEZLİ YÜKSEK LİSANS 2022 GÜZ BAŞVURULARI BAŞLADI

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde, Uluslararası Ticaret ve Finans uzaktan tezsiz ve tezli yüksek lisans 2022 güz başvuruları başladı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Uluslararası Ticaret ve Finans Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ahmet SARITAŞ; “Eylül 2021 itibari ile Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Senatosu’nun teklifi ve YÖK’ün onayı ile alınan karar doğrultusunda Şereflikoçhisar ilçemizde Uluslararası Ticaret ve Finans anabilim dalı bünyesinde uzaktan tezsiz yüksek lisans programı açılmıştır. Bu programa ilk öğrencilerimizi almaya başladık. Bu programın özellikle iş hayatlarında kendilerini geliştirmek ve üst mevkilere yükselmek isteyen çalışanlar için çok faydalı olacağını düşünüyoruz.
Uluslararası Ticaret ve Finans Uzaktan Tezsiz Yüksek Lisans ve Uluslararası Ticaret ve Finans Tezli Yüksek Lisans programlarına 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için 13-24 Haziran 2022 tarihleri arasında https://www.aybu.edu.tr/sbe adresi üzerinden online olarak başvurular başlamıştır. İlgilenen ve kendisini geliştirmek isteyen herkesi bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.
Programa başvurmak isteyenler için AYBÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü web sitesinden detaylı bilgilendirme mevcuttur. Ayrıca AYBÜ Uygulamalı Bilimler Fakülte sekretaryasında da detaylı bilgi alınabilir.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat