Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Vali Yardımcısı ve İl Tarım Müdürü birtakım ziyaretler gerçekleştirdi

Ankara Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Korkmaz ile birlikte İlçemize gelerek birtakım ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerde, ilçenin tarımsal faaliyetleri hakkında bilgiler alındı.
Ankara’nın ilçelerini İl Tarım Müdürü Bülent Korkmaz ile birlikte ziyaret eden Vali Yardımcısı Dr.Ayhan Özkan, geçtiğimiz hafta içinde ilçemizi de ziyaret etti.
Vali Yardımcısı Dr.Ayhan Özkan ilçemizde ilk olarak; İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Korkmaz, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ercan Çevik ve İlçe Ziraat Odası Başkanı Hikmet Bozkurt ile birlikte Kaymakam Zafer Engin’i ziyaret etti.
İlçenin tarımsal faaliyetleri hakkında bilgiler alan Vali Dr.Ayhan Özkan’a kaymakam Zafer Engin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İLÇEDEKİ TARIMSAL FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ
Kaymakamlık Çanakkale toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, Vali Yardımcısı Dr.Ayhan Özkan’a, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Ercan Çevik tarafından ilçedeki tarımsal faaliyetler hakkında slayt gösterisi eşliğinde bilgiler verildi.
Toplantıya, Kaymakam Zafer Engin de katıldı.
HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİ DE ZİYARET EDİLDİ
Vali Yardımcısı Dr.Ayhan Özkan, daha sonra ilçemizde hayvan yetiştiricilerini de ziyaret ederek yetiştiricilerin taleplerini yerinde dinledi.
Hayvan yetiştiricileri Mesutlar hayvancılık ile Yaşaroğulları’nın ziyaret edildiği ve taleplerin dinlenildiği belirtildi.
BAŞKAN ÇELİK DE ZİYARET EDİLDİ
Son olarak Belediye Başkanı Memiş Çelik’i de ziyaret eden Vali Yardımcısı Dr.Ayhan Özkan, Çelik’den ilçedeki sektörel faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunduktan sonra İl tarım ve Orman Müdürü Bülent Korkmaz ile birlikte Şereflikoçhisar’dan ayrıldı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat