Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

YAVAŞ, OLAY YERİNE GELDİ, SÖZ VERDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Geçtiğimiz günlerde Fırtına sonrası İlçemiz ve Evren İlçesine gelerek hasar gören yerleri yerinde inceledi ve en kısa sürede oluşan hasarların giderileceğini söyledi.
Geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde etkili olan Fırtına sonrası Evren İlçesi Altınbaşak Mahallesinde bulunan caminin minaresi yıkılmış, ilçemizde de birçok besihane ve mandıranın çatıları uçmuştu. Fırtınadan bir gün sonra şoförü ile birlikte Evren İlçesi Altınbaşak Mahallesine gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, olay yerinde inceleme yaptı. Zarar hakkında bilgi alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Fırtına nedeni ile oluşan zararların en kıza sürede giderileceğini söyledi.
Evren Ziyareti sonrası İlçemiz Hındıllı yaylasına geçen yavaş, burada da Fırtına nedeni ile zarar gören Mandıra sahipleri ile görüştü. Burada da zarar gören üreticilerden bilgi alan Yavaş, hasarların en kısa sürede giderileceğini sözünü verdi.
Gerek Evren İlçesi gerekse İlçemiz ziyareti hakkında kimseye bilgi vermeyen ve şoförü ile birlikte olay yerine gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımında ;“Şereflikoçhisar ve Evren ilçelerimizde etkili olan fırtınanın oluşturduğu hasarı en kısa sürede gidereceğiz. Ankara’mızın merkezinden en uzaktaki köyüne kadar eşit hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Yaralarımızı birbirimizden aldığımız güçle saracağız” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat