Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Yeni yıla mesaide giren çalışanlar yalnız bırakılmadı

Kaymakam Zafer Engin, Belediye Başkanı Memiş Çelik ile birlikte yılbaşı gecesi görevli hastane personellerini, ilçe jandarma ve ilçe Emniyet ekiplerini ziyaret ederek yeni yılını kutladı ve çikolata ikramında bulunuldu. Böylelikle yeni yıla mesaide giren çalışanlar yalnız bırakılmadı.
Kaymakam Zafer Engin; Belediye Başkanı Memiş Çelik, Savcı Hasan Yiğit, ilçe Emniyet Müdürü Gökhan Çitken ve ilçe Jandarma Komutanı Ütğm. İzzet Şahin ile birlikte 2021 yılının son gününün gecesi görevli kamu personellerini ziyaret ederek yeni yılını kutladı.
İlçe Devlet Hastanesi, İlçe Jandarma Komutanlığı arama noktası ve Karakola giderek görev yapan personeller ile bir araya gelen protokol üyeleri, çalışan personele çikolata ikramında bulundu.
Yılbaşı akşamı çalışan kamu personellerinin her daim bu memleketin canı ve malı için mücadele ettiğini ifade eden Kaymakam Zafer Engin; “Çok şükür ilçemizde bir sıkıntı söz konusu değil. Eğlence yerlerinde gece boyunca takip ve kontrollerimiz devam edecek. Koronavirüsün 2022 yılında Escort Halkalı sona ererek insanlığımızın sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmesi temenni ediyorum” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat