Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Yeşilyurt Mahallesinde Yağmur Duası Yapıldı, Camii Açılışı Gerçekleştirildi

Yeşilyurt mahallesinde yağmur duası yapıldı ve camii açılışı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Memiş Çelik’in katıldığı program, iftar yemeği ile sonlandı.
Ramazan bayramı öncesinde Yeşilyurt mahallesinde düzenlene programla yağmur duası yapıldı ve yapımı 1,5 yıl sürdükten sonra hizmete giren, ancak covid-19’dan dolayı açılışı gerçekleşemeyen Yeşilyurt Camiinin açılışı gerçekleştirildi.
Programa; Belediye Başkanı Memiş Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan, CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı, İYİ Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Mustafa Koçak ile Süleyman Baysal, İlçe Müftüsü İsmail Göksu, Ziraat Odası Başkanı Hikmet Bozkurt ve mahalleliler katıldı.
Yağmur duasıyla yapılan program, Yeşilyurt Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği tarafından 1,5 yılda yapılarak mahalle sakinlerinin hizmetinde olan, ancak covid-19 pandemisi nedeniyle açılamayan “Yeşilyurt Camii”nin açılışı gerçekleştirildi.
Açılış kurdelesi; Belediye Başkanı Memiş Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan ve ilçe halkı tarafından dualar eşliğinde kesildi.
Camiiyi gezen katılımcılar, beğendiklerini belirterek, Yeşilyurt mahallesine hayırlı olması temennisinde bulundular.
Program, iftar yemeğinin ardından sona erdi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat