Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Yıl Sonu Eğitim Şenliği Coşkuyla Kutlandı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizesiyle düzenlenen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Şenliği, coşkuyla kutlandı. Şenlikte; Kendi stantlarını açan okullar, yıl boyunca yaptıkları faaliyetleri tanıtma fırsatı buldu.
Covid-19 salgınından sonra bu yıl ilk defa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizesiyle 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Şenliği düzenlendi.
Coşkuyla kutlanan şenlik, şehir merkezinde protokolün ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi.
Her insanın bir değer olduğu inancıyla öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkarmak ve öğrencilerin yeteneklerini geliştirmek ve üretkenliğini artırmak amacıyla eğitim şenliğinin hazırlandığı belirtildi.
15 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 10.00-15.00 arasında çarşı meydanında okulların hazırladıkları stantlar, sergi alanında halkımızın ilgisini topladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan şenlik, Şehit Figen Gündüz Yatılı Bölge Ortaokulu ve İbrahim Baltacı Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan müzik dinletisi ile devam etti.
Müzik dinletisinin ardından Kaymakam Zafer Engin, Refik Kaymakam Emin Cevat Tutar, Belediye Başkanı Memiş Çelik ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet açılış kurdelesi keserek sergi açılışı gerçekleştirildi.
Kendi stantlarını açan okullar, yıl boyunca yaptıkları faaliyetleri tanıtma fırsatı buldu.
TİYATRO GÖSTERİSİ
Saat 13.30’da Uğur Işılak Kültür Merkezi’nde lise öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro gösterileri ile Yıl Sonu Eğitim Şenliği devam etti.
ŞENLİĞİN İKİNCİ GÜNÜ
2021-2022 Eğitim – Öğretim Yılı Yıl Sonu Şenliğinin 2. Günü, Kaymakam Zafer Engin ve protokol üyelerinin katılımıyla saat 13.30’da Uğur Işılak Kültür Merkezi’nde öğrenciler tarafından hazırlanan tiyatro gösterileri ile devam etti.
Dr. Sabiha Uzun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘Doktor Civanım’ ve Şereflikoçhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi ‘ Bir Pozitif Sıra’ isimli oyunlarıyla sahnede yerini aldı.
Abdülbaki Ünlü İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıf Yoğunlaştırılmış İngilizce sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan İngilizce diyalogların canlandırıldığı video gösterileriyle Yıl Sonu Eğitim Şenliği sona erdi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat