Ankara Ticaret Borsası tarafından İlçemize bir yatırım daha gerçekleştirilecek. Şereflikoçhisar’a yapılan borsa binasının ardından şimdi de lisanslı depo yapılacak.
Ankara Ticaret Borsası tarafından ilçemize bu yıl yapılması planlanan lisanslı depo ile bir yatırım daha gerçekleştirilmiş olunacak.
Geçtiğimiz hafta içinde de Ticaret Borsası’nın yanından arsa almak için ilçemize gelen Başkan Faik Yavuz, İlçe Tapu Müdürlüğü’ne Kaymakam Vekili Murat Akyüz, Belediye bornova escort Başkanı Memiş Çelik ve ATB Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte gitti.
7 dönümlük hazine arazisinin tapusunu, İlçe Tapu Müdür Yardımcısı Kayhan Ümit Kutlucan’ dan alan Başka Faik Yavuz, şimdiden Ülkemize ve ilçemize hayırlı olması bergama escort temennisinde bulundu.
“LİSANSLI DEPOYA İHTİYAÇ VAR”
Başkan Memiş Çelik’i ziyaretinde konu hakkında bilgi veren ATB Başkanı Faik Yavuz; ”Borsa’nın yanına lisanslı depoya yapacağız. Çünkü ihtiyaç var. bayraklı escort İmar düzeltmesi gerekiyor. Düzeltince lisanslı depomuzu da yapacağız” dedi.
DİĞER HABERLER
İki körün hikayesi ve havlayan köpekler!
HİÇBİR HEMŞERİM KENDİNİ YALNIZ HİSSETMESİN DERKEN! “Makamına alınmayan yaşlı amcamız yalnız, oy karşılığında iş sözü verilen gençler üzgün”
Büyükbaş yüklü tır devrildi birçok hayvan telef oldu