Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

15. TUZ VE KAVUN FESTİVALİ YARIN BAŞLADI İlk Gün Sanatçı Rafet Er Roman Sahne Aldı

Sosyal ve kültürel projesi kapsamında İlçe Belediyesi tarafından 02-06 Ağustos tarihleri arasında 15. Tuz ve Kavun Festivali düzenlenecek.
Geleneksel olarak düzenlene ve bu yıl da düzenlenecek olan 15.Tuz ve Kavun Festivali’nin ilk günü, yarın.
Çarşamba günü saat 19.45’de saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayacak olan festival, mehteran gösterisi ve protokol konuşmaları ile devam edecek.
Rafet Er Roman’ın konserinden sonra ilk günkü festival, havai fişek gösterisi ile sona erecek.
3 Ağustos 2023 Perşembe günü 20.30’da başlayacak olan festival, sırasıyla Aydilge konseri ve Ahmet Şafak konserinden sonra yine havai fişek gösterisi ile sona erecek.
4 Ağustos Cuma günü yine 20.30’da başlayacak olan festival, Uğur Arslan’ın konseri ile başlayacak. Gülşen Kutlu’nun konserinin ardından festival, havai fişek gösterisi ile sona erecek.
5 Ağustos Cumartesi günü de, festival yine 20.30’da başlayacak. İsmail YK konseri ile başlayacak olan festival, Feride Hilal Akın konseri ve havai fişek gösterisi ile sona erecek.
Festivalin son günü yani 6 Ağustos Pazar günü de, sırasıyla Uğur Işılak konseri ve Irmak Arıcı’nın konserinin ardından havai fişek gösterisi ile sona erecek.
Ayrıca, Belediye’nin önüne esnaflar tarafından açılacak alışveriş stantları, festivalin son gününe kadar açık kalacak.
MEMİŞ ÇELİŞK; TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR
Yarın düzenlenmeye başlayacak olan festival, hakkında bilgi veren Başkan Çelik, tüm hemşehrilerimizi davet etti.
Sosyal ve kültürel projeleri arasında yer alan festivalin bu sene de dolu dolu geçeceğini ifade eden Belediye Başkanı Memiş Çelik; “İlçemizin ülke genelinde, tüm platformlarda tanıtımının yapılacağı geleneksel Tuz ve Kavun festivalimizin hazırlıklarına devam ediyoruz. Esnaflarımıza katkı sağlamak, gurbetçilerimizin yoğun olarak memleketlerinde bulundukları bu dönemde festivalimizi gerçekleştirmek istedik” dedi.
Ankara caddesi üzerinde yine alış veriş stantlarının kurulacağını da ifade eden Belediye Başkanı Memiş Çelik; “İlçe esnaflarımıza katkı sağlayabilmek, kıymetli hemşehrilerimizin alış veriş yapmalarına olanak sağlayarak yine satış stantları kurulacak ve festival boyunca etkinlik alanında kalacak” şeklinde konuştu.
Festivalin, 5 gün süreceğini de açıklayan Belediye Başkanı Memiş Çelik; “Bu senede festivalimizle ülke gündeminde Şereflikoçhisar’ın ismini duyuracağız, dolu dolu konser ve etkinliklerle festivalimizi sürdüreceğiz, festivalimizin ilk gününden son gününe kadar çeşitli etkinlikler ve konserler ile festivalimiz tamamlanacak.” Dedi.
Son olarak hemşehrilerimizi davet eden Başkan Çelik, 02- 06 Ağustos tarihleri arasında Tuzgölü meydanında gerçekleştirilecek olan Geleneksel Tuz ve Kavun festivaline tüm hemşehrilerimizi davet etti.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat