Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günümüz Kutlandı

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günümüz, kutlandı. Gerek mesajlarla, gerekse gazetemize yapılan ziyaretlerle günümüz kutlanarak, bizleri onurlandırdılar.
Özel gün nedeniyle gazetemizi ziyaret eden AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Pekmezci; “Yaptığınız meslek gerçekten meşakkatli bir iş. Gününüzü kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Her zaman yanınızdayım” dedi.
Gazetemizi ziyaret edenlerden biri de Memleket Partisi idi. Parti’nin Ankara İl Başkanı Turgut Aslanoğlu, İlçe Başkanı Bayram Görkem ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri gazetemize yaptıkları ziyarette, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günümüzü kutlayarak, başarılar dilediler.
Diğer yandan mesaj gönderen; CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı’ya, İYİ Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım’a, DEVA Partisi İlçe Başkanı Güray Özcan’a, İlçemiz ANFA Sorumlusu Mustafa Koçak’a ve facebookta mesaj atan sevenlerimize teşekkür ederiz.
Kamuoyunu objektif bilgilendirme görevini üstlenen, gece gündüz çalışan, zaman zaman zor şartlar altında uğraş veren, demokrasinin yanında saf tutan, millet için yazan, emek veren, tarafsız ve güvenilir haberciliği kendine ilke edinen, gerçeğin ışığında yol almayı sağlayan yine gazetecilerin günüdür 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü.
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü, ilk özel gazete Tercüman-ı Ahval gazetesinin 21 Ekim 1860 tarihinde yayına başladığı gün olarak kutlanmakta.
Gazete sayesinde; insanların merak ettiği bilgiler kaynağından okuyucuya aktarılmakta, haberin ve bilginin kaynağına ulaşarak dünya çapında okurlara bilgiyi ve olay örgüsünü sunan, doğal afet bölgelerinden, savaş bölgelerinden haberi doğru ve hızlı şekilde okuyucuya sunan, cinayet mahallerinde, açılışlarda ve birçok yerde karşınıza çıkan biz gazeteciler için bugün özel bir gün.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat