Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

CANLI HAYVAN PAZARI İÇİN BİR ARAYA GELİNDİ

Belediye Başkanı Memiş Çelik ilçemizde besicilik sektöründe faaliyet gösteren üreticilerimizle “Canlı hayvan pazarı”nın nasıl değerlendirileceği hususunda istişare toplantısı düzenledi.
Belediye Başkanı Memiş Çelik’in projeleri içerisinde yer alan ve yapımı tamamlanarak ilk olarak Kurban Bayramında hizmete sunulan canlı hayvan pazarı ile ilgili Belediye Başkanı Memiş Çelik “Canlı Hayvan Pazarı”nın besici esnaflarımızca en verimli şekilde nasıl değerlendirileceği ve kullanılacağı hususunda istişare toplantısı düzenlendi.
Uğur Işılak Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında besicilerimizin istekleri doğrultusunda yol haritası çizildi. Belediye Başkanı Memiş Çelik; “Canlı hayvan pazarını tamamlayarak üreticilerimizin hizmetine sunduk, hayvancılıkla uğraşan hemşehrilerimizi toplantıya davet ettik ve yaptığımız görüşmelerin ardından Pazartesi günleri canlı hayvan pazarının hizmet vereceği konusunda ortak karar alındı.” Dedi.
Canlı hayvan pazarının 6 Eylül tarihinde açılmasının hedeflendiğini belirten Belediye Başkanı Çelik; “Canlı hayvan pazarımızın çevre il ve ilçelerde tanıtımlarının yapılabilmesi için diğer canlı hayvan pazarlarına ziyaretler düzenlenecek, el ilanları, totemler, billboard reklamları ile çalışmalarımızı kamuoyuna duyurarak ilçemizdeki hayvancılık faaliyetlerine ivme kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat