Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

LİSELERE SPOR SETİ HEDİYE EDİLDİ

İlçemiz Belediyesi tarafından Liselere, içinde voleybol, basketbol ve futbol topları, atlama ipi, antreman hunisi ve antrenman çanağı gibi malzemelerin bulunduğu bir çanta dolusu spor seti hediye edildi.
Belediye Başkanı Memiş Çelik’in talimatları doğrultusunda ilçemizde eğitim ve öğretim veren liselere spor setleri verildi.
Başkan Çelik’in talimatları doğrultusunda eğitim ve öğretim faaliyetlerine verilen tam destek devam ediyor.
Yarınlarımızın teminatı olan gençlerin sportif faaliyetlerdeki ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına spor setleri liselere teslim edildi.
Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak spora yönlenebilmeleri için birçok proje gerçekleştirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Memiş Çelik, yaptığı açıklamasında “Gençlerimizi spora teşvik edebilmek için ücretsiz yüzme kursları, ücretsiz futbol kursları gerçekleştirdik, ilçemizdeki tüm liselerimizde ve Şehit Figen Gündüz Yatılı Bölge Ortaokulu’ndaki öğrencilerimizin gerçekleştirdikleri spor faaliyetlerine destek olabilmek adına, her okulumuza 3’er adet futbol topu,3’er adet voleybol topu,3’er adet basketbol topu, 3’er adet atlama ipi, 10’ar adet antrenman hunisi, 10’ar adet antrenman çanağı, 1’er adet spor çantasından oluşan spor setlerimizi hediye ettik. Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı olarak sürdürdüğümüz desteklerimiz devam edecek.” Dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat