Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Mahalleliler İsyan Ediyor; Tabelalardan Mağduruz

5 metrelik yoldan mahallelerine giden Sadıklı, Palazobası, Parlasan, Gülhüyük ve Kıyevi mahallelerinin sakinleri, yola dikilen tabelaların yolu daraltması nedeniyle kazaya her an mahal verdiğinden dolayı isyan ediyor.
Bir hafta önce Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından söz konusu mahallelerin yolu üzerine işaret tabelalarını yola diktiği, yolun daralmasına neden olan tabelalardan da söz konusu mahalle sakinleri mağdur olduklarını söyledi.
Konuyla ilgili şikayetlerini gazetemize ileten söz konusu mahalle sakinleri; “5 metrelik yolumuzu daha önce 2 metre toprak dökerek genişletmiştik. Ancak, Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sonradan açtığımı toprak yola işaret levhaları diktiler. Yolumuz daraldı. M5 metrelik yolumuzun genişletmek için biz 2 metre daha torakla genişletmiştik. Bir hafta önce Büyükşehir ekipleri tarafından dikilen tabelalar yolumuzu tekrar daralttı.
Mahalle sakinleri mağdur. Biçerdöver ve kamyon gibi büyük araçlar yan yana asla geçemiyor. Geçerse de fotoğraftaki gibi levhaya çarparak geçiyor. Yetkililerden bu levhaları ya tamamen kaldırmasını ya da levhaları biraz daha kenara dikmelerini istiyoruz” dediler.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat