Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

RÖGARA DÜŞEN KÖPEĞİ VATANDAŞLAR KURTARDI

Kapağı hırsızlar tarafından çalınan Rögara düşen köpek, itfaiye ekiplerinin de yardımı ile mahalle sakinleri tarafından kurtarıldı. Kaç gün kaldığı belli olmayan hayvanın bitkin hali dikkatlerden kaçmadı.
İlçemizde yaşanılan talihsiz olay görenlerin vicdanlarını sızlattı. İlçemiz Mustafacık Mahallesi Ş.K. yem yakınlarında kapağı hırsızlar tarafından çalınan rögara düşen köpek mahalle sakinleri tarafından kurtarıldı.
Salı günü sabah saatlerinde yaşanılan ve görenlerin vicdanını sızlatan olayda, o alanda hayvan otlatan bir kadın rögarın içerisinden köpek sesi geldiğini duydu. Hemen oğluna haber veren kadının oğlu ve itfaiye ekiplerinin de yardımı ile birlikte rögarın içerisinde mahsur kalan köpek için seferber oldular. Rögara merdivenle inen delikanlı, köpeğin canını yakmayacak şekilde yapılmış olan aparatla köpeği düştüğü rögardan kurtardı. Kaç gün kaldığı belli olmayan talihsiz hayvan dışarı çıkar çıkmaz can havli ile oradan uzaklaştı. Hayvanı kurtaran kişi, hırsızlara tepki göstererek; “ bu hayvan kaç gün önce buraya düştü bilen yok. Allah’tan annem fark etti ve kurtardık. Ya görmeseydik, bu hayvan burada aç susuz can verecekti” dedi.
Talihsiz hayvanı kurtaran mahalle sakinleri rögarın açık olan ağzını da başka hayvanların düşmemesi için Aski’ye haber vererek oraya kapak konulmasını istediler.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat