Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Ak Parti İlçe Başkanlığından Eğitime Destek

Ak Parti İlçe Başkanı Levent Sarıkaya önderliğinde, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlçemiz Şehit Figen Gündüz yatılı Bölge Okulu ziyaret edildi. Okul Müdüründen okul hakkında bilgiler alındığı ziyarette, öğrencilere kırtasiye yardımında bulunuldu.
2025-2026 Eğitim Öğretim yılının başlamasının ardından Ak Parti İlçe teşkilatı okul ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Hem okullarımızın ihtiyaçlarının tartışıldığı hem de çocuklarla sohbet edilen ziyarette, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulunuldu.
Geçtiğimiz günlerde Ak Parti İlçe Başkanı Levent Sarıkaya önderliğinde İlçemiz Şehit Figen Gündüz Yatılı Bölge Okuluna gerçekleştirilen ziyarete, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Aysun Pekmezci ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
İlk olarak okul Müdürü Levent Açıkel’den okul hakkında bilgiler alan heyet, her hangi bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Daha sonra öğrencilerle bir araya gelen Ak Parti heyeti okulda öğrenim gören çocuklarla bol bol sohbet etti.
Ziyaret sonrası gazetemize bilgi veren Ak Parti İlçe Başkanı Levent Sarıkaya, 2025-2026 Eğitim öğretiminin başlaması ile birlikte okul ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Burada hem okullarımızın istek ve taleplerini dinliyor, hem de öğrencilerimizde bir araya gelerek sohbet ediyoruz. Burada okuyan öğrencilerimiz yatılı kaldıkları için biraz daha duygusal oluyorlar. Amacımız onlara anne ve babalarında ayrı kaldıkları için yalnız olmadıklarını hissettirmek. Zaten hükümetimiz eğitime gereken önemi veriyor. Bizlerde çocuklarımızın yalnız olmadıklarını hissettirmek adına onlarla zaman zaman bir araya geliyoruz” dedi.
Ak Parti heyeti tarafından yapılan ziyarette okulda ihtiyaç sahibi olan öğrencilere çeşitli kırtasiye malzemeleri hediye edildi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat