Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ALICI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bir dönem ilçemizde yapmış olduğu çalışmalar nedeniyle İlçe siyasetinde adından sık sık söz ettiren Hüseyin Alıcı, İYİ Partiden Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Dün yapılan adaylık açıklamasında Partilileri Alıcı’yı yalnız bırakmadı. “Yürümeye, koşmaya ve hizmet etmeye adayım” diyen Hüseyin Alıcı; “Ankara’da işleyebilecek, devlet kurumlarını iyi bilen, hangi işi nereden talep edebileceğini, üslubuyla nasıl yaklaşabileceğini, siyaseten duruşuyla, hiç kimseyi üzmeden, liyakat sisteminde de kendimi donatan bir adayım” dedi.
Hemşehrimiz Hüseyin Alıcı, düzenlediği basın toplantısında İYİ Parti Ankara 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Düzenlenen toplantıya; İYİ Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Evren İlçe Başkanı Hakan Öcal, İlçemiz İYİ Parti istanbul escort girls Kadın Kolları Başkanı Aysun Ayan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile partililer katıldı.
YÜRÜMEYE, KOŞMAYA VE HİZMET ETMEYE TALİBİM
Toplantıda ilk olarak söz alan ve İYİ Parti Ankara 1.Bölge Milletvekili aday adaylığını açıklayarak, “yürümeye, koşmaya ve hizmet etmeye adayım” diyen Hüseyin Alıcı; “14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan 28.dönem Parlamento Milletvekili seçimlerinde Ankara 1.Bölge Aday Adayı olmak için, Şereflikoçhisar’ın bir evladı olarak ayın 15’inde kamudan istifa edip, ayın 16’sında şahsi müracaatlarımı yaparak, İYİ Parti 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı mazbatamı da alarak bismillah deyip başladık. Bu seçim ilçemize, bölgemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.
1970 yılında Devekovan Kasabası Şereflikoçhisar doğumlu olduğunu belirten Alıcı kısaca kendisinden bahsederek, “93-94 yılları Özel Harekat görevinde bulundum. 1999 yılından ayrılarak Şereflikoçhisar’a gelerek mobilya imalatı, mobilya mağazası, sağlık su bayiliği, milangaz bayiliği gibi sektörlerde kendi ticarethanemizi kurarak faaliyete başladım.
2001-2005 yılları arasında 2 dönem kurucu ilçe Başkanlığı yaptım. 2007 yılında açıktan atamayla Bayındırlık ve İskan Bakanlığında memuriyete geri döndüm Özel Harekat kadromla. 2010-2014 yılları arasında Şereflikoçhisar Tapu Müdürlüğü’nde geçici görevde bulunduktan sonra 2014 yılındaki Genel Seçimlerinde MHP Şereflikoçhisar Belediye Başkan Aday Adayı idim. Ve yarışlara katıldım. Seçimlerden sonra bulunduğum göreve ismi değişen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda görevimize devam ettik.
Şunun bilinmesinde fayda var ki; Ben ve ailem Ak Parti kurucu döneminde bulunduk. Fakat 2005 açılımından sonra özellikle Habur sınır kapısındaki görüntüler, Dolmabahçe mutabakatı 10 maddelik terörlerle yapılan müzakere, bundan dolayı Özel Harekatçılar olarak komple istifa ederek tepkimizi gösterdik. O günden sonra benim Ak Parti ile ilişkim kalmamıştır. Dolaysıyla İYİ Parti kurulduktan sonra da ailece katıldık.” şeklinde konuşarak, eğitimde ve siyasette kendi tırnaklarılarıyla kazıyarak, kendii, bilgi birikim ve donanım olarak yetiştirdiğini söyledi.
Neden aday olduğunu konusunda ise Alıcı; ”Biz, gerek Şereflikoçhisar topraklarının gerek Anadolu coğrafyasını, gerekse Türkiye Cumhuriyetini, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde önerilerle, yasalarla, mevzuatlarla temsil edebilecek kapasitede olduğumuzun bilinciyle müracaatımızı yaptık. Bir evladınız olarak bizim o seviyelere gelmemiz, sizin için de bir övünç durumu olmanız gerekiyor. Hem devletin içinde görev yapmış, 23 yıl kamu tecrübesi olan hem Özel Harekat biriminde görev yapmış şanlı, şerefli, kan vermiş, can vermiş bir aile olarak, daha sonra siyasi yelpazenin içerisinde 87 yılında başlayan Turgut Altınok ile birlikte belki Şereflikoçhisar’a gelmeseydim, kardeşim şehit düşmeseydi, belki bugün Ankara’nın en büyük siyasetçilerinden olabilirdik. Yani siyasi geçmişimiz var.” dedi.
İlçemize yapılan hastanede, Peçenek Barajında, Rehabilitasyon Merkezinin yapımında emekleri olduğunu özellikle belirten Alıcı; ”Bu teşkilatı, Ankara teşkilatlarının ezip gidecek, Doğu’dan, batıdan gelen insanlar bizim bölge milletvekilleri olmamalı. Elbette, bilgili, liyakatlı, donanımlı arkadaşlarımız var buna itirazımız yok ama kepekliden öteye gittiğiniz zaman muhatap bulamıyorsunuz. Bunun için kendi içimizden olacak, kapısını çalabileceğimiz, gece-gündüz ulaşabileceğimiz bir arkadaşın Ankara’da gerek siyasi anlamda gerekse kamusal anlamda devletin üst seviye bürokratlarında Bakan, Bakan Yardımcılığı gibi ve Genel Müdürlük makamı gibi yerlerde olmasını arzu ediyorum” şeklinde konuştu.
Alıcı konuşmasında son olarak, “yürümeye, koşmaya ve hizmet etmeye talibiz” diyerek; “Ankara’da işleyebilecek, devlet kurumlarını iyi bilen, hangi işi nerden talep edebileceğini, üslubuyla nasıl yaklaşabileceğini, siyaseten duruşuyla, hiç kimseyi üzmeden, liyakat sisteminde de kendimi donatan bir adayım” dedi.
İYİ Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım da yaptığı konuşmasında; “Öncelikle çıkmış olduğu bu yolda başarılar dilerim. Sonra çıktığı yolda bizim partimizi tercih ettiği için de ayrıca teşekkür ediyorum. Zamanında Koçhisar’a yaptığı hizmetlere hastane, peçenek barajı, öğretmen ataması gibi hepsini biliyoruz. Senin böyle bir göreve talip olman bir onurdur. Ankara milletvekillerinin tamamının Ankara dışından olduğu, bu milletvekillerimizin bize çok cüzi faydası olduğu veya hiç faydası olmadığı bir gerçektir. Milletvekilleri seçimlerinin olacağını öğrendim ve bunu da üyelerin oy kullanacağa belirtildi. Hal böyle olunca kendi adayımıza oyunu verecektir. Eğer delege bazında olursa, 400’e yakın delegemiz var, bunun yarısı gelse illaki kendi hemşehrimiz birinci sıradadır. Tekrar başarılar diliyoruz Hüseyin Başkanımıza. Biz elimizden geleni yapacağız” dedi.
Evren İlçe Başkanı Hakan Öcal;”14 Mayıs’ta iktidara gittiğimiz yolda kendi partimizden, kendi, hemşehrimiz aday olan Hüseyin Alıcı’ya hayırlı olmasını diliyorum. Yılların tecrübesi, deneyimli bir siyasetçi, ilçelerimizi ve partimizi temsil edeceğini yürekten inanıyorum. Her geçen gün büyüyen partimize, Hüseyin Başkanımın, ilçemizde çıtayı biraz daha yukarı taşıyacağından eminiz. Allah muzaffer kılsın. Teşkilatlar olarak yanındayız” şeklinde konuştu.
Konuşmalardan sonra İYİ Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım, Hüseyin Alıcı’ya partinin rozetini takarak, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat