Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Atılgan’ın Ara Tatil Mesajı

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ikinci dönem ara tatili 5 Nisan Cuma Günü başladı.
İlçemizden 564 öğretmen ve 5423 öğrenciler de 9 günlük ara tatile girerken Ramazan bayramının heyecanını da bir arada yaşayacak.
Ara tatili dolaysıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan da, bir mesaj yayımladı. Atılgan mesajında şunları söyledi;
Sevgili Öğrenciler, Değerli Veliler, Kıymetli Meslektaşlarım;
Yine bir ara tatil ve bayram sevincine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitim yılımızın bu kısa molası, hepimize dinlenme fırsatı sunarken, aynı zamanda birlikte geçirdiğimiz zamanın değerini bir kez daha hatırlatıyor.
Ara tatilin ve bayramın huzur ve mutluluk getirmesini dilerim. Bu süre zarfında dinlenmek, sevdiklerinizle bir araya gelmek ve hayatınızdan keyif almak için güzel bir fırsat olacağına eminim.
Sevgili Öğrenciler,
Bu tatil sürecini öğrenmeye ve kendinizi geliştirmeye ayırmayı unutmayın. Kitaplarla, doğayla ve sevdiklerinizle geçireceğiniz zamanlar size daha da fazla güç katacaktır. Bayramı sevdiklerinizle birlikte geçirerek, değerli vakitler paylaşmanın keyfini yaşayın.
Değerli Veliler,
Çocuklarımızla birlikte bayramı paylaşmanın keyfini yaşamak, aile bağlarımızı güçlendirmek için önemli bir fırsattır. Onların eğitimine verdiğiniz destek ve ilgi, onların geleceği için önemli bir temel oluşturuyor. Sizler, çocuklarımızın en büyük rehberleri ve destekçilerisiniz.
Kıymetli Meslektaşlarım;
Sizler eğitimin temel taşlarısınız. Öğrencilerimize yön veren, onlara bilgi ve değer katan sizlersiniz. Bu ara tatilde dinlenin ve kendinize zaman ayırın, çünkü sizlerin de dinlenmeye ihtiyacı var. Sizlerin emekleri, öğrencilerimizin başarısı ve geleceği için çok değerlidir.
Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ara tatil geçirmenizi temenni ederim.”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat