Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Belediye Spor Deplasmandan 3 Puanla Döndü

İlçemiz takımı Belediye Spor, sezonun üçüncü haftasında Ankara deplasmanında karşı karşıya geldiği Başkent Sportif Spor’u, 3-1 yendi ve evine 3 puan alarak döndü.
Hafta sonu Pazar günü yapılan ve Altındağ Örnek sahasında saat 14.00’da başlayan maçta, Teknik direktör Kurtuluş Çevik’in koordinatörlüğünde takımımızın ilk 11’inde; Mustafa Yücel, Kadir, Umut, Orkun, Doğan, Muhammed, İsa Enes, Burak, Samet, Mustafa Özgül ve Faruk yer aldı.
Hakemin düdüğüyle başlayan maçın ilk yarısında, takımımız Belediye Spor, birçok pozisyona giren ekibimiz golle buluşamadı.
İlk yarı, her iki takımdan da gol gelmedi ve 0-0 skorla sona erdi.
İkinci yarıya, hızlı başlayan takımımız Belediye Spor’dan 3 gol geldi.
Maçın 60.dakikasında teknik direktör Kurtuluş Çevik’in yapmış olduğu oyuncu değişikliği hamleleri ile oyuna canlılık geldi. Mustafa Özgül, İsa Enes Albanur ve Doğan Işık oyundan çıkarken yerlerine de Koray Burak Taner, Ömer Çelikten ve İbrahim Ağaoğlu girdi.
Maçın 63.dakikasında Koray Burak Taner’in asisti ile Burak Gültekin’den ilk gol geldi.
65.dakikada da rakip takımın gol atmasıyla skor 1-1 oldu.
Maçın 70.dakikasında kaptan Koray Burak Taner’in orta sahadan kullandığı serbest vuruştan 2.golümüz geldi ve skor 2-1 oldu. 89.dakikada oyuncumuz Samet Demir’den de gelen golle takımımız Belediye Spor 3-1 skorla öne geçti.
İkinci yarı, 3-1 skorla sona erdi. Böylelikle maçın galibi takımımız Belediye Spor oldu ve 3 puanla evine döndü.
Hafta sonu oynanan maçlar sonucunda, puan tablosunda takımımız Şereflikoçhisar Belediye Spor 4 puanla, 8.sıradan 3.sıraya yükseldi.
Takımımız Belediye Spor; Sezonun 4. haftasında kendi evinde, açık hava futbol sahasında, Dışişleri Bakanlığı ile karşı karşıya gelecek.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat