Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Belediye Spor, kendi evinde 1 puan aldı

TFF Avni Balabanlı 1.amatör Lig 3.grubun 4.haftasında takımımız Belediye spor, Dışişleri Bakanlığı ile 1-1 berabere kaldı.

İlçemiz açık futbol sahasında yapılan ve Pazar günü saat 14.00’da başlayan maçta takımımız Belediye Spor’un ilk 11’inde; Mustafa, Umut, Kadir, Orkun, Muhammed, Samet, İsa Enes, Mustafa, Burak ve Koray yer aldı.

Maçın ilk yarısında takımımız Belediye Spor, güzel oynayarak 1-0 öne geçti.

İkinci yarının başlamasıyla, hakemin ilk yarıdaki yanlı davranışları, ikinci yarıda daha sert başladı. Hakem 47.dakikada oyuncumuz Orkun’a kırmızı kartla ihraç etmesine rağmen takımımızın üç topu direkten döndü.

İkinci golü bulmayan ve 50.dakikada 10 kişi oyuncu ile eksik oynayan takımımız Belediye Spor, maçın 90.dakikada yediği golle sahadan 1-1 berabere ayrılmak zorunda kaldı. Böylelikle takımımız Belediye Spor, 4.hafta sonunda 1 puan aldı.

Hafta sonunda oynanan maçlar sonucunda puan tablosunda da değişiklikler oldu. Takımız Belediye Spor, 4. Haftanın sonunda puanını 4’den 5’e yükseltti ve 5 puanla 3.sırada yerini korudu.

Maç sonrası gazetemize açıklamada bulunan Teknik Direktör Kurtuluş Çevik; “Maçta, oyuncularımızı eksik oynamalarına rağmen göstermiş oldukları performanstan dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta maçımız yok, bay geçeceğinden daha sonraki maçlarda iyi bir netice almak için gayret edeceğiz.

Bizi yalnız bırakmayarak destek veren Tuzgölü Haber Gazetesi’ne de çok teşekkür ederiz.

Buarada Cumhuriyetimizin 100.yıl dönümünde takımımız Belediye Spor, maçtan önce bayrağımızı açarak kutladık.

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin 100.yılını kutluyorum”dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat