Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

CUMHURİYET TARİHİNİN EN KAPSAMLI KAÇAKÇILIK OPERASYONU BAŞLADI! ilçemizden de iki şahsın ifadeleri alındı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığı, Türkiye’nin en kapsamlı kaçak akaryakıt operasyonu için Cumartesi sabah düğmeye bastı. Cumhuriyet tarihinde bir ilki gerçekleştiren kaçakçılık polisi, 50 ilde kaçak akaryakıta karşı yüzlerce petrol istasyonuna baskın düzenlendi. Polisin gözaltı listesinde 250 kişi arasında İlçemizden de 2 şahıs bulunuyor.
50 ilde eş zamanlı olarak kaçak akaryakıta karşı yüzlerce petrol istasyonuna baskın düzenlenirken baskın polisin gözaltı listesindeki 250 kişi arasında ilçemizden de 2 şahsın da bulunduğu öğrenildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele KOM) Daire Başkanlığı koordinesinde Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kapsamlı kaçak akaryakıt operasyonuna polis cumartesi sabah start verdi. Kaçakçılık polisi tarafından 50 ilde kaçak akaryakıt ve ticareti yapıldığı belirlenen petrol istasyonlarına eş zamanlı baskın yapıldı.
BÜYÜKŞEHİRLER BAŞTA 50 İL
İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Şanlıurfa ve 50 ildeki istasyonlara baskın yapan Kaçakçılık polisinin uzun süredir firmaları takip ettiği öğrenildi. Operasyonda aramalar devam ederken, polisin gözaltı listesinde akaryakıt kaçakçılığı yapan 250 kişinin bulunduğu öğrenildi.
İddialara göre; Listede yer alan 250 kişinin arasından ilçemizden de konuyla ilgili olarak H.M. isimli şahıs ile M.A. isimli şahsın ifadelerinin alındığı ve olayla ilgili soruşturmanın ise devam ettiği öğrenildi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat