Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

EMNİYETTEN UYUŞTURUCU OPERASYONU 85 gr sentetik karbonionid isimli uyuşturucu madde ele geçirildi

İlçemiz Emniyet Güçleri yapmış oldukları başarılı uyuşturucu operasyonlarına bir yenisini ekledi. Daha öncede haklarında uyuşturucudan dolayı işlem yapıldığın iddia edilen kişiler hakkında yine işlem yapıldı. Yapılan üst aramasında 85 gr sentetik karbonionid isimli uyuşturucu madde yakaladılar.
İlçe Emniyet Müdürlüğü yaptığı uyuşturucu operasyonlarıyla ilçemizde uyuşturucunun kökünü kurutmaya kararlı. Geçtiğimiz günlerde 4 kişinin uyuşturucu kullandığı ve ticaretini yaptığı yönünde bilgiye ulaşan Emniyet Güçleri şahısları takibe aldı. Yapılan aramada 85 gr sentetik karbonionid isimli uyuşturucu madde ele geçirildi.
Uyuşturucu olayı ile ilgili iddialara göre bir ihbarı değerlendiren Emniyet Güçleri bazı şahısların uyuşturucu kullandığı ve hatta ticaretini yaptığı bilgisine ulaştı. Şahısları takibe alan Emniyet Güçleri Pazar gecesi uyuşturucu ticareti yapıldığı iddia edilen eve baskın yapmak için yola çıktı. Şahısların evin dışında olması nedeniyle yapılan üst aramasında şahısların üzerinde yaklaşık 85 gr sentetik karbonionid isimli uyuşturucu madde çıktı.
4 şahıs hakkında işlem başlatılırken, uyuşturucu maddeye ise el konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat