Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

“Enflasyon Muhasebesi” konusunda eğitim semineri düzenlendi

İlçemizde, Değişim Muhasebeci Mali Müşavirler grubu tarafından “Enflasyon Muhasebesi” konulu eğitim semineri düzenlendi.
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Fadila Bağcı tarafından verilen eğitim seminerine; Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Gül, Ankara’dan SMMM Serdal Güler ve S.Kürşad Yıldız ve ilçemizden de Mali Müşavirler ve stajyerler katıldı.
Açılış konuşması yapan Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Gül; “Bu seminer, burdaki temsilcimiz Yaşar abimizin Odamızdan böyle bir eğitim yapılmasıyla alakalı talebi oldu. Ancak olumsuz cevap almış. Daha sonra Değişim Muhasebeci Mali Müşavirler olarak bizden talep ettiler. Bizde seve seve geldik buraya. Nun sayesinde bugün bu seminer gerçekleştiriliyor. Enflasyon Muhasebesi 2004-2005 yıllarında uygulanmış, az çok biliyoruz. Geçmişte yaşadığımız muhasebeyi şimdi tekrar tecrübe etmiş olacağız. İnşallah iyi bir seminer geçiririz. Hepinizin ayağınıza sağlık.”dedi.
Daha sonra SMMM Fadila Bağcı tarafından “enflasyon muhasebesi” hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.
Verimli olacak bilgilerin slayt gösterisi eşliğinde anlatılmasının ardından eğitim semineri, soruların cevaplandırılmasıyla sona erdi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat