Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Mahmut Celal Ünsal; “Belediye hizmetlerini eşit ve adil erişimi sağlayacağız”

Memleket Partisi ilçe Belediye Başkan Adayı Mahmut Celal Ünsal, ekibiyle birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Gazetemiz muhabiri ile ilçe binasında görüşen Mahmut Celal Ünsal çalışmalarından ve bazı projelerinden bahsetti.
Yönetim Kurulunun da bir arada olduğu ilçe binasında açıklama yapan Mahmut Celal Ünsal,”Belediye hizmetlerini eşit ve adil erişimi sağlayacağız.”dedi.
ilk olarak partinin Genel Başkanı Muharrem İnce’nin, bir ilçede Belediye Başkan adayının açıklamasıyla ilki gerçekleştirdiğini belirten Ünsal; “Genel Başkanımızın ilçemize kadar gelerek beni Aday olarak açıklaması Türkiye’de bir ilk oldu. Daha sonra Genel Başkanımız başka ilçelere de gitti, oralarda da aday açıklaması yaptı. Ama bir ilçeye gelerek ilçenin Belediye Başkan adayı açıklaması, Türkiye’de ilk Şereflikoçhisar oldu. Genel Başkanımızın Şereflikoçhisar’a ne kadar önem verdiğini gösterir bir durumdur bu. Biz de Genel Başkanımızın bu teveccühüne layık olmaya çalışacağız. Asla onu mahcup etmeyeceğiz.dedi.
Daha sonra projelerinin bazılarını da değinen Ünsal; “Genel Başkanımızın Belediye Başkan Adaylarından tek bir isteği var; “Eğer kazanırsanız depreme dirençli kentler inşa edeceksiniz” diye bizden bir beklentisi var. Her ne kadar deprem kuşağına daha az risk olmasına rağmen Türkiye’deki deprem kuşağından biz yine de buna çok dikkat edeceğiz.
Seçim satı mahalline girildiğinden esnaf ziyaretimiz, Pazar ziyaretimiz, köy ziyaretimiz, bazı ailelere ziyaretlerimiz oldu, olmaya da devam edecek.
Ziyaretlerimizde bize olumsuz hiçbir tepki yok. Daha önceden başka bir siyasi partide de çalışmıştık. O zamanlar broşürlerimizi yere atarlardı, tepki verirlerdi, kızarlardı. Ama şu an hiçbir tane öyle bir tepkiyle karşılaşmıyoruz. Vatandaşlarımızın tepkisi gayet güzel.
Ciddi anlamda projelerimiz var. Bizim çok önemsediğimiz bir projemiz var. Bu projemizde, makam kapılarını söküp atacağız. Kapıda kimse sıra beklemeyecek. Erişilebilir olacağız. Şereflikoçhisar’ı hep birlikte yöneteceğiz. Belediye hizmetlerini eşit ve adil erişimi sağlayacağız. Yok benim adamım, bana oy verdi, bana oy vermedi gibi kesinlikle böyle bir ayrımcılık olmayacak. Daha buna benzer çok projelerimiz de var.
Şereflikoçhisar’ın kazancını artırıp hep birlikte paylaşacağız. Tuz Gölü’nden her yönüyle yararlanacak, sağlıkta ‘marka kent’ olacağız. Rekreasyon alanı projemizle ilçemizi hak ettiği yaşam alanına kavuşturacağız. Umutları yeşerteceğiz. Her yıl 10 bin ağaç dikeceğiz. 5 yılda 5 kreş-ikinci baharda el ele projelerimizle çocuğumuza, gencimize, yaşlımıza sahip çıkacağız. Gençlerimize sosyal, kültürel ve sportif imkanlar sunacak, zararlı alışkanlardan koruyacağız. Tüm engellerinden arınmış, engelsiz ve yaşanabilir bir kent olacağız. Çocuklarımızın, yetişkinlerimizin, sokak hayvanlarımızın emniyetini sağlayacağız. İlçe Devlet Hastanemizin bölge hastanesi haline dönüştürülmesi için çalışacağız. Kuracağımız kadın kooperatifleri ile kadınlarımızı üretime katacağız. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla, her bir hemşehrimizle ayrı ayrı ilgileneceğiz.”şeklinde konuştu.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat