Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Rehabilitasyon Merkezinde Engelli Bireyler İçin AHŞAP BOYAMA VE TEMEL BOYAMA KURSLARI AÇILDI

İlçemiz Rehabilitasyon Merkezi’nde, Halk Eğitim Merkezi tarafından engelli bireylere yönelik ahşap boyama ve temel boyama kursları açıldı.
Okulda düzenlenen ve Hafif Düzeyde Zihinsel Engeli olan bireyler İçin Ahşap Boyamayla Ürün Yapma kursu ile Orta-Ağır Zihinsel Yetersizlik veya Otizm Spektrum Bozukluğu olan bireyler için de Temel Boyama Teknikleri kursu, Gülcan Yıldırım ve Berfin Ödevci tarafından veriliyor..
Hafta içi her gün verilen kurslarla ilgili gazetemize bilgi veren İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Öcal; “İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi olarak kurslarımızla 7’den 77’ye herkese ulaşmayı gaye edinerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Toplumun her kesiminin herhangi bir ayrıma tabi tutmadan kurslarımızla kucaklama hedefimize hız kesmeden devam ediyoruz. Eğitim beşikten mezara devam eden istendik yönde davranış değiştirme sürecidir. İstenilen yönde bireylerin topluma kazandırılmasında üzerimize aldığımız vazifeyi yerine getiriyoruz. Şereflikoçhisar Rehabilitasyon Merkezinde de, 5 Şubat itibariyle açtığımız çeşitli kurslarla oradaki bireylerinde yanında olmayı amaçladık. Kurslarımız; Hafif Düzeyde Zihinsel Engeli olan bireyler İçin Ahşap Boyamayla Ürün Yapma ve Orta-Ağır Zihinsel Yetersizlik veya Otizm Spektrum Bozukluğu olan bireyler için de Temel Boyama Teknikleridir.
Kurslarımızda öğrencilerimiz, keyifle yaptıkları ahşap boyama ve temel boyamayla hem el becerileri gelişiyor hem de eğleniyorlar.” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat