Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ŞEYAD Derneği Gül Fidanı Dağıtıyor

İlçemize 6 ay önce kurulan Şereflikoçhisar İlçesini Yeşillendirme ve Ağaçlandırma Derneği, okul ve Camilere gül fidanı dağıtıyor.
ŞEYAD Dernek Başkanı Bayar Çetinkaya, Gündoğan Fidancılık ve Peyzaj’dan temin ettiği 750 adet gül fidanlarını talep eden okul ve camilere veriyor.
İlçemizi yeşillendirmek ve ağaçlandırmak amacıyla gül fidanların dağıtıldığını belirten Dernek Başkanı Bayar Çetinkaya; “Çalışmalarımıza başladık. İlk olarak Gündoğan Fidancılık sahibi Musa-Aşır Gündoğan tarafından derneğimize verilen 750 adet gül fidanları, derneğimize talep eden okullara ve camilere verilerek dikimi gerçekleştiriliyor. Bu vesileyle dernek Başkanı olarak Gündoğan fidancılığa teşekkür ederim.”dedi.
‘Şereflikoçhisar’ı yeşillendirmede benim de katkım olsun, bir nefeste ben olmak istiyorum’ diyen tüm hemşehrilerimizi ŞEYAD Derneğimize bekliyoruz.’ diyen Bayar Çetinkaya; “Bugünlerde derneğimiz tarafından fidan dikmek için yer arıyoruz. Dernek aracığıyla fidan dikmek isteyenleri bizzat biz bulacağımız alana dikeceğiz fidanları. İlçemiz bundan sonra daha yeşil olacak.”şeklinde konuştu.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat