Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Tartışma kanlı bitti: 1 ağır yaralı

İlçemiz Cumhuriyet Mahallesinde meydana gelen tartışma kanlı bitti. Alacak verecek yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada 1 kişi tabancayla vurularak ağır yaralandı.
Geçtiğimiz hafta İlçemiz Cumhuriyet Mahallesinde meydana gelen olayda 1 kişi tabancayla vurularak ağır yaralandı. Olayla ilgili iddialara göre Ö.B isimli şahısla Ç.D isimli şahıs arasında alacak verecek yüzünden tartışma çıktı. Zamanla tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası Ö.B isimli şahıs yanında bulundurduğu tabanca ile Ç.D isimli şahsa ateş etti. Karnında vurulan Ç.D kanlar içerisinde yere yığıldı. Vuran şahıs ise olay yerinden kaçtı. Olayı görenlerin 112 haber vermesi sonrası olay yerine sağlık ve Emniyet Ekipleri sevk edildi. Tabancayla vurularak ağır yaralanan Ç.D. Ambulansla İlçemiz Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Durumu ağır olan Ç.D. burada yapılan ilk müdahaleni ardından Aksaray’a sevk edildi. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırılan yaralı tedavi altına alındı.
Tabancayla vuran ve olay yerinden kaçan şahıs için Emniyet Güçleri arama çalışmalarına başlattı. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve olayla ilgili soruşturmanı ise devam ettiği öğrenildi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat