Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Tomografi Cihazı Hizmet Vermeye Başladı

İlçemiz Devlet Hastanesinde daha önceleri kronik sorun haline gelen Tomografi cihazı, kurulumu gerçekleştirildikten sonra hastalara hizmet vermeye başladı.
Daha önce İlçemizde Tomografi çektirmek isteyen vatandaşlar, Tomografi cihazı olmaması nedeniyle Aksaray ya da Ankara’daki farklı Hastanelere gitmek zorunda kalıyorlardı. Bu duruma birçok vatandaş da sosyal medya sayfalarından tepki göstermişlerdi.
Son iki haftadır İlçemiz Devlet Hastanesinde, Tomografik cihazı hizmet vermeye başlamasından itibaren ilçemiz vatandaşlarının ilçe dışına gitmesine son verirdi.
Sağlık Bakanlığı’nın destekleriyle hastaneye kazandırılan yeni tomografi cihazı ile vatandaşlar, artık ilçe dışına çıkmadan ileri düzey tıbbi imkanlara kavuştu.
Son teknolojiye sahip bu cihaz, 32 kesit çekim yapabilme ve 16 detektöre sahip olmasıyla dikkat çekiyor.
“İlçemiz Devlet Hastanesinde, sağlık hizmetlerindeki kalitesini artırmak adına önemli bir adım atıldı” diyen Hastane Başhekimi Dr. Mehmet Ali Sağlam, “Tomografi cihazımızın ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyor, tüm hastalarımıza sağlıklı günler temenni ediyorum” dedi.
24 saat kesintisiz hizmet verecek olan cihaz, ilçe halkının sağlık hizmetlerine erişiminde yeni bir dönem başlatacak. Bu yenilikle birlikte, bölgedeki sağlık hizmetleri daha da güçlenecek ve vatandaşların hayat kalitesi artacak.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat