Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

“Tuzgölü Anadolu Lisesi 6 Şubat Depremi” Hatıra Ormanı Oluşturuldu

05-09 Şubat 2024 Deprem Programı etkinlikleri kapsamında Tuzgölü Anadolu Lisesi tarafından “Tuzgölü Anadolu Lisesi 6 Şubat Depremi Hatıra Ormanı” isimli Hatıra Ormanı oluşturuldu.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait projenin yazısı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla ilçemizde faaliyette olan okullara gönderilerek 6 Şubat 2024 depremiyle ilgili bir etkinlik yapılması istendi.
Etkinlik kapsamında Tuzgölü Anadolu Lisesi’nin öğretmenleri ve öğrencileri de, Büyükşehir Belediyesi tarafından gösterilen Aile Piknik Alanı bölgesi yakınında bir yere, çam ağacı fidanları dikildi.
Fidanlar, Okul Müdürü Mehmet Çam, Öğretmenler Mehmet Güler ile Enes Murat ve öğrenciler tarafından 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenlerin anısına dikti.
“Tuzgölü Anadolu Lisesi 6 Şubat Depremi Hatıra Ormanı” ismi verilen hatıra ormanına, peyder pey fidan dikilecek.
6 Şubat depreminde hayatını kaybedenlerin anısına fidan dikmekten dolayı okul olarak mutlu olduklarını belirten Okul Müdürü Mehmet Çam da; “Okulumuz öğretmenlerinden Mehmet Güler ile Enes Murat ve öğrencilerimizle birlikte 6 Şubat depreminde hayatlarını kaybedenlerin anısına oluşturduğumuz ormanımızdan dolayı mutluyuz. Zira, fidanlarımız büyüdükçe her zaman onları anacağız. Fidanlarımızın sulamasını da okul olarak bizzat biz yapacağız. Ormanımızın oluşturmada emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat