Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İhsan Özcan İstifa nedenini açıkladı

Ak Partiden istifa eden İhsan Özcan istifa nedenini açıkladı. Açıklamasında çok sert ifadelere yer veren Özcan; “ göründüğü gibi olmayan ve olduğu gibide görünmeyenleri de Allah’a havale ediyorum” dedi.
Geçtiğimiz hafta gazetemizde duyurmuş olduğumuz istifa haberi sonrası açıklama yapan İhsan Özcan, sert cümleler kullandı.
Çok kıymetli hemşehrilerim diye açıklamasına başlayan Özcan, istifası hakkında şu ifadelere yer verdi.
“Ak Parti’de 18 yıldır aralıksız sürdürdüğüm siyasi parti üyeliğimden geçen hafta itibari ile ayrılmış bulunmaktayım. Neden sorusuna birkaç cümlenin yeterli olacağını düşünüyorum. Kibrin ve vakarın tavan yaptığı, başarısızlıkların ödüllendirildiği, adalet ve kalkınmanın sözde kaldığı bir siyasi döngünün içerisinde bulunmamamın vicdani ve ahlaki bir görev olduğu kanaatine varmış bulunmaktayım. Bu süreçte beraber yol aldığım, ahlaklı, dürüst ve samimiyetine inandığım arkadaşlarıma haklarımı helal ediyorum. Onlardan da helallik diliyorum. Ancak göründüğü gibi olmayan ve olduğu gibide görünmeyenleri de Allah’a havale ediyorum. Saygılarımla… İhsan ÖZCAN Gülhüyük E. BLD. Başkanı”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat