Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Aşırı hız yapıp, drift atanlardan bıkan vatandaşlar HIZ KESİCİ KASİS İSTİYOR!

Bilakis İlçemizin ana caddelerinde bazı sürücülerin aşırı hızlı gittiğine dikkat çeken mahalle sakinleri her hangi bir kişinin canının yanmaması için acilen hız kesici kasisler istiyor.
İlçemizin birçok noktasında hele hele okula yakın ve ana caddelerde bulunan esnaf ve mahalle sakinleri aşırı hızlı giden araçlarda dolayı sıkıntılı günler yaşıyorlar. Hele hele yaz ayının gelmesi ile birçok genç sürücünün aşırı hızlı gittiğini, hatta bazı ana caddelerde drift dahi yaptıklarını iddia ederek bir an önce hız kesici kasisleri yapılmasını istiyor.
Konu ile ilgili gazetemize ulaşarak taleplerini dile getiren vatandaşlar, yaz ayı olması hele hele bazı genç sürücülerin son ses müzik açarak aşırı hızlı gittiklerini ifade ederek; “ bazı sürücüler o kadar hızlı gidiyorlar ki önüne birisi çıksa çarpmaması mümkün değil. Hele hele öğleden sonra bu tip sürücülerin sayısı daha da artıyor. Bu nedenle ilçemizin ana caddelerine bir an önce hız kesici kasisler yapılmalı” dediler.
ÖNCELİK OKUL ÖNLERİ OLMALI!
Hız kesicilerin hemen hemen her ana caddeye koyulmasında fayda olduğunun altını çizen vatandaşlar; “ ama ilk öncelik okul önlerinde olmalı. Okula giden öğrencilerimiz her an kaza ile karşı karşıya kalıyorlar” dediler.
ESNAF HIZLI GİDEN ARAÇLARDAN DERTLİ
Öte yanda aşırı hızlı giden araçlardan ilçemiz esnafı da dertli. Hele hele Ekici Mahallesi Ali Babacan Caddesi, Ankara Caddesi gibi araç yoğunluğunun bir hayli fazla olduğu caddelerde bazı araç sürücülerinin aşırı derecede hızlı gittiklerinin altını çizerek; “bu bahse konulu caddeler çarşı merkezinde olan caddeler. Haliyle trafik yoğunluğu bir hayli fazla. Önümüzden gelen yaz ayı, bir an önce kimsenin canı yanmadan bu caddelere acilen hız kesici kasisler yapılmalı” dediler.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat