Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

CHP İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı ALICI; ‘ŞEREFLİKOÇHİSAR’DA HER ZAMAN BİR UMUT VARDIR’

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı, İlçe Danışma Kurulu toplantısı yaptı. CHP Bölgemiz Milletvekilleri Levent Gök, Gamze Taşçıer, Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, eski İl Başkanı Rıfkı Güvener’inde katıldığı toplantıda konuşma yapan İlçe Başkanı Mustafa Alıcı, Şereflikoçhisar’da her zaman bir umut var diyerek, İlçe Başkanı olduğu günden bu yana yapmış oldukları çalışmalardan bahsetti.
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı, İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yaptı. Toplantıya; CHP Bölgemiz Milletvekilleri Levent Gök ile Gamze Taşçıer, Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, eski İl Başkanı Rıfkı Güvener de katılarak partinin ilerleyen günlerde yapacağı çalışmalar konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.
Çok sayıda partilinin katıldığı toplantı, basına açık ve basına kapalı olmak üzere iki bölümde yapıldı.
Basına açık bölümünde yapılan toplantı, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Partinin çalışmalarıyla ilgili slayt gösterisinin ardından CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı, açılış konuşması yaptı. Hepimiz biliyoruz ki bizim partimizde danışma kurulları ilçe örgütlerinin kendi bölgelerinde başarılı olabilmesi için, örgüt içinde eksik olan veya eksik görünen durum ve olayların tespit edileceği, bu konuların tamamlanması için görüş bildirme ve fikir alma toplantılarıdır. Şereflikoçhisar Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Yönetimi olarak 2 yılı aşkın bir görev süresine sahibiz. İlçe Başkanlığını devir aldığımız ilk gün gibi heyecanla çalışmaya, kazanma odaklı düşünceye, Şereflikoçhisar’da her zaman bir umut vardır inancıyla devam ediyoruz diyen Alıcı; “ Göreve geldiğimiz ilk zamanlarda aslan yattığı yerden belli olur diyerek yıllardır el sürülmemiş parti binamızı yenileyerek misafirlerimizi parti binamızda kabul başladık. Parti binamızın yenilenmesinde önceki dönem il başkanımız, Rıfkı Güvener’e ve Mali işlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Bülent Kuşoğlu’na örgütüm adına teşekkür ediyorum” dedi.
İl Başkanlığımızın koordinesinde sokak örgütlenmesi modelini ilçemizde oluşturduk, sandık görevlilerini belirledik, yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza devam etmekteyiz diyen CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı; “Halkın umudu olan Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun bütünleştirici ve birleştirici ilk hamlesi olan adalet yürüyüşüyle filizlenen, millet ittifakı ile olgunlaşan siyasi yaklaşımın meyvelerini 11 Büyükşehir Belediyesine halkın iktidarını getirmiş bulunmaktayız. Şimdi sıra Genel başkanımızın izinden giderek Ülkemizin geneline halkın iktidarını getirmektir” dedi.
Örgütlü mücadelenin önemini bildiğimiz için örgütümüzü ve partililerimizi bir arada tutmak ve kaynaşmalarını sağlamak için, ilçemizde bir ilk olarak Ramazan ayında yaklaşık 600 kişinin katıldığı iftar yemeği düzenledik. Her yıl gelenek haline getirmeyi planladığımız bu etkinliği maalesef covid 19 illeti nedeniyle sürekli hale getiremediklerine vurgu yapan Alıcı; “Her yıl Ramazan ayında yönetim kurulumuz ve gönüldaşlarımızın destekleriyle öncelik partililerimiz olmak üzere ihtiyaç sahibi 60 aileye gıda, manav ve et yardımında bulunduk. Yine her yıl ramazan ayında çocuklu ailelere süt dağıtımız olmuştur. Pandemi süresi boyunca gençlik kolları üyelerimiz parti üyelerimizin bütün ihtiyaçlarını karşılayarak bir telefon kadar yakın oldular. Çünkü kendi ailesine sahip çıkmayan kimseye bir şey anlatamaz” dedi.
Büyükşehir Belediyemiz bünyesine il Başkanımızın destek ve yardımlarıyla çok sayıda evladımızı iş sahibi yaptık. Huzurlarınızda bu gençlere ekmek kazanmasına yardımcı olan il başkanımız Ali Hikmet Akıllı’ya çok teşekkür ederim. Daha fazla evladımızın iş sahibi olması için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz diyen CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı; “Göreve geldiğimizde ilçe başkanlığımızın mevcut olan üye sayımızı yaklaşık olarak 2 katına çıkardık. Burada özellikle ilçe halkıyla iç içe olmanın üye sayımızın artışına katkıda bulunduğunu ve daha da katılımın artmasında etkili olacağının farkındayız. Her geçen gün büyüyen bir ailenin bireyleri olarak üye sayımızı artırmanın ve artacak olmasının gururunu yaşıyoruz. Şereflikoçhisar İlçe Başkanlığı olarak halkın iktidarını kurmak için iktidar yürüyüşümüzde her kesimi kucaklayarak hedefimize varacağız. Hiç kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan, dışlamadan herkesi kucaklayacak şekilde belli aralıklarla esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirerek halkın iktidarını her vatandaşa anlatıyoruz. İlçe halkımızın mutlu günü olan düğünlerde ve acı günü olan cenazelerde vatandaşlarımızın her duygusuna ortak olarak beraber güldük ve beraber ağladık” dedi.
Görev süremiz boyunca başarının kırsal kesimin kazanılmasından geçeceği bilinciyle köy ziyaretlerinde bulunarak, büyükşehir belediyesinin hizmetlerini takip ederek, vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın isteklerini gerçekleştirdiklerine, İlçemiz halkının en önemli geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır. Ama ilçemizde tarım işiyle uğraşan çiftçilerimizin dilinde gübre ve mazot fiyatları var. Tarlasına gübre atamayacak hayvanına yem veremeyecek üreticilerimiz var. Milletin efendisi olan çiftçiler AKP’ nin yanlış politikaları ile çıkmaza girmiş durumdalar. Çözüm ise Halkın iktidarını kurmaktan geçiyor. Bu amaç doğrultusunda her geçen gün daha sağlam adımlar atıyor, halkta karışık bulacak projeler ürettiklerine dikkat çeken Alıcı, konuşmasına şu cümleler ile son verdi.
“Pandemi süresince destek alamayan kaderine terk edilen esnaflarımızı ziyaret ederek iktidarımızda neler yapacağımızı anlatıyoruz. Sözlerime son vermeden önce hepinizin karşısında söz veriyoruz. İlk seçimde Şereflikoçhisar’ı Kazanacağız, Ankara’yı Kazanacağız, Türkiye’yi Kazanacağız Ve Halkın İktidarını Kuracağız. Çünkü, Şereflikoçhisar’da Her Zaman Bir Umut Vardır. Umudun kaynağı nere? diye soracak olursanız işte tam da burası…”
Toplantı, Alıcı’nın konuşmasından sonra basına kapalı olarak devam etti.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat