Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Çiftçilerimizin yanındayız Fahiş fiyatlara son!

Şereflikoçhisar Samancılar, Balyacılar ve Biçerciler Derneği’nin Başkanı ve üyeleri, 2021 yılı hasat sezonuna hazır olduklarını belirterek; “Çiftçilerimizin yanındayız. Artık fahiş fiyatlara son!” dediler.
Bu yıl İlçemize ilk defa kurulan Şereflikoçhisar Samancılar, Balyacılar ve Biçerciler Derneği’nin Başkanı Batuhan Ünal ve Üyeleri; 2021 hasat sezonuna hazır olduklarını, çiftçinin yanında olduklarını ve dernek sayesinde artık fahiş fiyatların önüne geçtiklerini söylediler.
“Derneğimizin sayesinde artık fahiş fiyatların önüne geçmiş olduk” diyen Şereflikoçhisar Samancılar, Balyacılar ve Biçerciler Derneği Başkanı Batuhan Ünal; “Derneğimiz sayesinde İlçemiz dışından gelen saman balyası ve biçerdöver faaliyetinde bulunan kişilerin ilçemizde kayıt altında çalışmaları sağlanacak.
Derneğimize kayıtlı üyelerimize ait 38 saman balya aracımızla 2021 hasat sezonuna hazırız. Çiftçilerimizin yanındayız. Önümüzdeki günlerde saman balya fiyatları belli olacaktır. Derneğimizin sayesinde artık fahiş fiyatların önüne geçmiş olduk.
İlçemizde ve dış mahallelerimizde saman ve balyalarını vermek isteyen ya da saman ve balya almak isteyen çiftçilerimiz, 0552 205 06 50 nolu telefonla derneğimize ulaşabilirler. Şereflikoçhisar hayvancılarını mağdur etmeden ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat