Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Emniyet Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

İlçemiz Emniyet Müdürlüğü yapmış olduğu uyuşturucu operasyonunda bir evin bahçesinde ekili vaziyette 25 Kök Hint Keneviri ve 150 Gr Toz Esrar ele geçirdi.

Terör örgütünün önemli finans kaynaklarından olan uyuşturucu madde ticareti ve sevkiyatının sokak satıcılarına ulaşmadan engellenmesi, genel asayişin sağlanması, her türlü suç ve suçluların tespiti ve yakalanması amacıyla, İlçemiz Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri uyuşturucu madde yetiştiricisine şok baskın yaptı. Emek Mahallesinde bir evde Hint Keneviri yetiştirildiği yönünde almış olduğu ihbarı derinlemesine araştırmaya başladı. Yapılan baskında evin bahçesinde ekili vaziyette 25 kök Hint Keneviri ve 150 Gr Toz Esrar ele geçirildi.
Bir kişinin adliyeye sevk edildiği olay sonrası Emniyet Güçlerince Uyuşturucu-uyarıcı maddeleri pazarlamaya çalışmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise iştirak eden şüpheliler hakkında çalışmaların devam edeceği, olayla ilgili soruşturmanı ise devam ettiği öğrenildi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat