Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ERKAN SEYHAN İSTİFA ETTİ

Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan 31 Mart’ta yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Aday Adayı olmak için istifa etti. Pazar günü yönetim kurulu ile son kez toplantı yapan Seyhan, istifası hakkında basın açıklaması yaptı.
6 yılı aşkın süredir Ak parti İlçe Başkanlığı yapa Erkan Seyhan,31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan Aday Adayı olmak için istifa etti. Pazar günü son kez İlçe yönetimi ile bir toplantı yapan Erkan Seyhan, daha sonra istifası hakkında basın açıklaması yaptı. Seyhan yapmış olduğu basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi.
“Saygıdeğer hemşehrilerim, Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye’nin siyaset sahnesinde önemli bir değişim ve dönüşüm sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu Türkiye’nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açarak, farklılıkları ve zenginlikleriyle partimiz ülkenin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir. 21 yıldır Şereflikoçhisar’ımızın kalkınması, refahı ve marka şehir olması için tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte, bu şehri bize emanet edilmiş bir hazine olarak görerek bu hazineyi korumak ve daha da büyütmek için var gücümüzle çalıştık. Bu inançla 6 yılı aşkın bir süredir yürüttüğüm AK Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanlığı görevimden 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa etmiş bulunmaktayım. Şahsıma vermiş oldukları destekler için başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, İl Başkanım Hakan Han Özcan’a, Ankara milletvekillerimize, ilçe yönetim kurulu üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, belediye başkanımıza, meclis üyelerimize, cumhur ittifakı ilçe başkanlarına, mahalle başkanlarımıza, ilçe muhtarlarımıza, STK’larımıza ve tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Milletimize hizmet yolunda, Türkiye Yüzyılı vizyonu ile Büyük Türkiye hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm AK Parti aileme ve ilçe halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Kamuoyuna saygılarımla…”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat