Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Ticaret Odası YÖREX Fuarına Katıldı

Bu yıl düzenlenecek olan 12.YÖREX Yöresel Ürünler Fuarına, ilçemiz Ticaret Odası da katıldı.
Fuar, 02 – 05 Kasım 2023 tarihlerinde “Sizin Oraların Nesi Meşhur?” sloganıyla, ANFAŞ-Antalya EXPO Center’da düzenleniyor.
Geçmişten günümüze kadar çok geniş bir yöresel ve geleneksel ürünler yelpazesine sahip olan YÖREX Yöresel Ürünler Fuarına; TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun da katılacağa, ilçemizden de Ticaret Odası Başkanı Çetin Aslan ve ekibi ile Meclis Başkanı Faruk Eskici de katıldı.
Fuarda stant açarak ilçemize ait yöresel ve coğrafi işaretli ürünlerin tanıtımını yapılacağını belirten ve Şereflikoçhisar halkını da davet eden Ticaret Odası Başkanı Çetin Aslan; “YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, İlçemizde yöresel ürünleri üreten firmalarımızın ürettikleri bu ürünlerini sahip çıkarak coğrafi işaret ile tescil ettirme, nitelik kazandırma, sürdürülebilirliğini sağlama, ticari değerlerini artırma ve yeni pazarlar yaratması için önemli bir fırsattır.
Antalya’da düzenlenen fuara, ilçemiz Ticaret Odası olarak Şereflikoçhisar’a ait yöresel ürünlerimizle birlikte katılmaktayız. Fuara, tüm Şereflikoçhisar halkımız davetlidir”dedi.
2 Kasım’da başlayan fuar, 5 Kasım’da sona erecek.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat