Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Seyhan ailesinin acı günü

Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan’ın Babası Tuncay Seyhan yaşama veda etti. Vefatı sonrası sevenlerini derin bir hüzne boğan Seyhan, köyü olan Hacıbektaşlı’da sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Bir dönem Ak Parti İlçe teşkilatında görev yapan, gerek esnaflığı gerekse insanlığı ile toplum tarafından sevilen, uzunca yılardır yakalanmış olduğu amansız hastalıkla mücadele eden Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan’ın kıymetli babası mütevazı insan Tuncay Seyhan yaşama veda etti. Cuma günü bir anda fenalaşan Tuncay Seyhan hemen İlçemiz Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağırlaşan Seyhan burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara’ya sevk edildi. Amansız hastalıkla mücadele eden Tuncay Seyhan burada da yapılan tüm müdahalelere yanıt vermeyerek yaşama veda etti.
Acı haber sonrası ailesi ve yakınları hüzne boğulurken, Tuncay Seyhan’ı cenazesi Cumartesi günü köyü olan Hacıbektaşlı’da öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Toplum tarafından sevilen bir kişi olması nedeniyle Tuncay Seyhan’ın cenaze törenine çok sayıda seveni katılarak bu son yolculuğunda yalnız bırakmadı.
Öte yandan bu acı ve zor günde Siyasiler Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan’ı yalnız bırakmadı. İlçemiz siyasilerinin yanı sıra Ak Parti İl Başkanlığı ve diğer İlçe Başkanlarıyla birlikte birçok Belediye Başkanı da Seyhan’ın bu en acı gününde yanında oldular.
Tuzgölühaber Gazetesi olarak Merhum Tuncay Seyhan’a Cenab-ı Alah’tan Rahmet, ailesi, yakınlarına ve sevenlerine ise baş sağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat