Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Tüzün ve Atasoy Aday Adaylığı için başvuru yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi İlçemiz Belediye Meclis Üyesi Servet Cihan Tüzün ve yine İlçemizde yıllarca öğretmen olarak görev yapan, birkaç ay önce emekli olan Tevfik Atasoy Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusu yaptılar. Yapılan başvurular sonrası MHP’de Belediye Başkan Aday adayı sayısı 4’e yükseldi.
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Belediye Başkanı olmak isteyen aday adayları başvurularına devam ediyor. 4,5 senedir MHP Belediye Meclis Üyeliği görevini yürüten Servet Cihan Tüzün ve İlçemizde Öğretmen olarak görev yapan kısa bir süre önce emekli olan Tevfik Atasoy Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptılar
Geçtiğimiz günlerde Genel Merkeze giderek başvuru yapan Tüzün ve Atasoy daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettiler. Aday Adaylık başvurusu sonrası sosyal medya hesaplarından Aday Adaylıklarını paylaşan ve gazetemize de bilgi veren Servet Cihan Tüzün; “ 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkanlığı Aday adaylığı başvurumu yaptım. Başvuru sonrası Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyi ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Rabbim yardımcımız olsun. Dün ve bugün olduğu gibi yarında davamızın arkasındayız… Şereflikoçhisar bizim sevdamız.. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.
Tevfik Atasoy ise yaptığı paylaşımında; “Bismillah deyip yola çıktık, şahsım ve memleketim için hayırlara vesile olsun… Şereflikoçhisar Belediye Başkan aday adayı olarak Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin duasını aldım, siz dostlarımızın desteğini alacağımın bilinci ve inancındayım…” dedi.
Tüzün ve Atasoy’un başvurusu sonrası MHP’de Belediye Başkan aday adayı sayısı 4’e yükseldi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat