Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Başkan Çelik’ten anlamlı ziyaret

Belediye Başkanı Memiş Çelik 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Memiş Çelik ilçemizde özel gereksinim ihtiyacı duyan bireylerin tedavi ve rehabilite edildiği kurumları ziyaret etti.
Belediye Başkanı Memiş Çelik, AK Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanı Levent Sarıkaya ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Şereflikoçhisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Pekmezci, ve AK Parti Şereflikoçhisar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kacar’ın eşlik ettiği ziyaretlerde Şereflikoçhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Şereflikoçhisar Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve özel rehabilitasyon kurumları ziyaret edildi.
Belediye Başkanı Memiş Çelik yaptığı açıklamasında her bireyin birer engelli adayı olduğunu ifade ederek; “Aynı dünyayı paylaştığımız özel gereksinim ihtiyacı bulunan hemşehrilerimizin hayatlarını kolaylaştırabilmek, sosyal hayata tam anlamıyla entegre olabilmeleri için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Yaşamlarına özel gereksinim sahibi olarak devam eden, büyük bir özveri, gayret ve kararlılıkla hayata tutunan tüm engelli hemşehrilerimin günlerini kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu yıllar diliyorum. Dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat