Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

UZAY ÇADIRINDA, Türkiye Yüzyılı Planetaryum Gösterisi

Cumhuriyetin 100. yıl etkinlikleri kapsamında, ilçemiz okullarından Şehit Volkan Alıcı İlk/Ortaokulu öğrencileri, Türkiye Yüzyılı Planetaryum Gösterisi ile uzay yolculuğunu deneyimlediler.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen Uzay Çadırıyla amacın; Öğrencileri, uzayla tanıştırmak ve öğrencilerin havacılık ve uzay ile tanıştırma fırsatı buldukça hayalleri daha zengin olacak.
Uzay Çadırını öğrencilere tanıtmak amacıyla Şehit Volkan Alıcı İlk/Ortaokulu’na İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan, Şube Müdürleri Mehmet Aydın, Murat Turan ve Murat Özbek de katılarak öğrencilerin uzay deneyimlerine ortak oldular.
“Türkiye; son yirmi yılda havacılık, uzay, sanayi ve teknoloji alanında hem bölgesinde hem de dünya genelinde yaptığı çalışmalarla 2023 yılında Türkiye Yüzyılı vizyonuyla en iyi olma yolunda ilerlerken öğrencilerimiz Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında çeşitli etkinliklere katılacaktır” diyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan; “Bu kapsamında, ilçemiz okullarından Şehit Volkan Alıcı İlk/Ortaokulu öğrencilerimiz Türkiye Yüzyılı Planetaryum Gösterisi ile uzay yolculuğunu deneyimlemişlerdir. Bugün de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yanlarındayız”dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat