Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

1 Hakim Gidiyor, 1 Hakim Geliyor

İlçemiz Adliyesine Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından yapılan son atamalara göre, bir hakim gidiyor, bir hakim geliyor.
Meslek öncesi eğitimlerini başarı ile tamamlayıp mesleğe kabullerine karar verilen Adli Yargı Hâkim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hâkimlerinin Kura Töreni, 20/02/2024 tarihinde Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirildi.
Yapılan kura sonucunda stajını İstanbul’da yapan Hakim Zehra Düzgün, ilçemiz adliyesine atandı.
*İlçemizde Adliyesinde 2022 Ağustos ayından bu tarafa görev yapan Hakim Zeynep Ayan Alkan da, HSK 1.Dairesinin 21/02/2024 tarihli ve 253 sayılı Adli Yargı Kararnamesi göre Gaziantep Hakimliğine atandı.
Son yapılan atamalara göre; ilçemizde 4 Hakim ve 4 Savcı görev yapıyor.
İlçemiz Adliyesinde görev yapan hakimler, görev aldıkları mahkemeleri de; Hakim Sema Bayram Aktaş 1.Asliye Hukuk Mahkemesi ile Sulh Ceza Mahkemesine, Hakim Mehmet Gürsoy 1 Asliye Ceza Mahkemesine, Hakim Burcu Korkmaz Can 1.Asliye Ceza Mahkemesine, Hakim Fatma Takıl Ünal 2.Asliye Ceza Mahkemesine ve yeni ataması yapılan Hakim Zehra Düzgün de 1/2Asliye Hukuk Mahkemesine ile Sulh Hukuk Mahkemesine bakıyor.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat