Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

4 HAFTA SONRA GELE 3 PUAN YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

2022-2023 Amatör Ligin 7.haftasında yani ilk yarının son haftasında Şereflikoçhisar Spor, evinde konuk ettiği Onbirateş Spor’u, 2-0 yendi, böylelikle 4 maç aradan sonra 3 puan aldı.
Takımımız Şereflikoçhisar Spor, Pazar Günü, kendi evinde açık hava spor sahasında rakibi Onbirateş Spor ile karşı karşıya geldi.
İlk 11’inde; Hasan, Doğan, Kadir, Tayfun, Furkan, Muhammed, Enes, İsmail, Batuhan, Muhammed Ali ve Koray’ın yer aldığı maçta, 90 dakika boyunca güzel mücadele etti.
İlk yarı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısının 55.dakikasında Koray’ın ve 89.dakikasında Furkan’ın attığı gollerle rakibi Onbirateş Spor’u 2-0 yenen Şereflikoçhisar Spor, 3 puanın da sahibi olarak sahadan ayrıldı. Böylelikle Şereflikoçhisar Spor puanını 2’den 5’e yükseltti.
İlk yarının son haftasında oynanan maçlar sonucunda da, Şereflikoçhisar Spor 5 puanla puan tablosunda sonuncu sıra olan 8.sıradan 6.sıraya yükseldi.
Hafta sonunda oynan maçların ardından Amatör Ligin ilk yarısı biterken ara vermeden ikinci yarının bu hafta sonu itibariyle başlayacağı öğrenildi.
Buna göre; takımımız Şereflikoçhisar Spor, ikinci yarıda ilk maçını Pazar günü saat 13.00’da kendi evinde Çınar Gençlik Spor ile yapacak.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat