Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ALTINOK: “EMEKLİLİLERE 1000 LİRA DEĞİL 5000 LİRA VERECEĞİZ, ET PARASINI İSE 500 DEĞİL 2500 LİRA YAPACAĞIZ!”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok SKM açılışı içi geldiği ilçemizde yapmış olduğu konuşmasında müjdeli haberler verdi. ABB Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı vermiş olduğu sözleri yerine getirmediğini iddia ederek; “Hizmet etmediği gibi yapılan hizmetleri de engellemiştir. Birde sizleri Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağım diyerek yapmadığı hizmetleri, yapmak isteyen ilçe Belediye Başkanlarımıza buna ben de dahilim tehdit etmiştir” dedi. İlçemize desteklerin artarak devam edeceğine vurgu yapan Altınok; “Ankara’da sosyal yardımların %400 artırıyoruz. Emeklerimize 1000 lira değil 5000 lira vereceğiz, 500 liradan 2500 et yardımında bulunacağız. Bu kartlar Şereflikoçhisar’da geçerli olacak. Şereflikoçhisar ekonomimize milyonlarca destek olacağız “dedi.
Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı için İlçemize gelen Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok yapmış olduğu konuşmasında hem eleştirilerde bulundu hem de seçimi kazandıkları takti,rde neler yapacaklarını müjdesini verdi.
Hizmetkarız, Koçhisarımıza da çok işler yapacağız. Çok hizmet yapacağız, .ok eser bırakacağız. Köylerimizi Avrupa’nın köyleri gibi yapacağız. 31 Mart’ta Koçhisarımız kazanacak, Türkiye kazanacak. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Şereflikoçhisar’a yıllar önce merkez park yapımında Turgut Altınok destek oldu. 3 beldemiz var, 3’üne destek olduk diyen Altınok; “ Size geldi bir aday ve dedi ki 10 tane söz verdi. Vermiş olduğu sözlerin %90’ını getirmeyen bir Belediye Başkan adayına oy verilir mi? Gelmiş size Şereflikoçhisar’da köylerimize şu şu hizmetleri yapacağız demiş, Şereflikoçhisar’a da 5 yılda bir sefer gelmiş. Altınok, sokakların adamıdır. Altınok kar yağsa, yağmur yağsa, sırılsıklam ıslansa da yine sokaklardadır. -10 derece ayaz olsa, -20 derece ayaz olsa yine sokaklardadır Altınok. Nerde olduk? Keçiören Belediyesinde olduk.
Ankara’mızın 5 yılı maalesef boş yıl olmuştur. Hizmet etmediği gibi yapılan hizmetleri de engellemiştir. Birde sizleri Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağım diyerek yapmadığı hizmetleri, yapmak isteyen ilçe Belediye Başkanlarımıza buna ben de dahilim tehdit etmiştir. Şereflikoçhisar Belediyesinin bütçesi Ankara Büyükşehir Belediyesinin bindeleridir. 330 milyon bütçe diyor, 60 milyar bütçe, 2024’de Ankara Büyükşehir Belediyesinin bütçesi 98-99 milyar. Binde bir bütçe engellere rağmen Belediye Başkanımız Memiş Çelik, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı hizmetlerin fazlasını yaptı mı? Yaptı. Bin misli bütçesi olan Ankara Büyükşehir Belediyesi Şereflikoçhisar’a verdiği sözleri yerine getirdi mi? Gördüğünüz bir şey var mı? Bu medeniyettir.
Aziz Ankara’da hala suyu olmayan ve kanalizasyonu olmayan köyler var. Bu ayıptır. Altınok, 2 yılda bütün Şereflikoçhisarımızın köylerini alt yapısıyla, kanalizasyonuyla, suyuyla beraber bitireceğiz. Kimsenin ayağa çamura değmeyecek, kanal ve su diye bir problem kalmayacak. Kalabalık köylerimize spor tesisleri yapacağız. Çocuklarımızın, gençlerimizin olduğu.
Çiftçiye desteğimiz olacak. Ankara’mızı tarımın Başkenti yapacağız. Ankara bir tarım şehridir. Ama olması gerektiği yerde değildir. Çiftçilerimizi ciddi anlamda destekleyeceğiz. Tarım planlaması yapacağız. Tohum desteğimizi 2 tondan 5 tona kadar tohum desteğinde bulunacağız. Mazot desteği 100 lt değil, 500 lt vereceğiz. Bu mazotu Şereflikoçhisar’dak,i benzin istasyonlarından alacak. Fide ücretsiz dağıtacağız. Tarımı Başkente geliştireceğiz.
Büyükbaş hayvancılık, koyun, keçi, tavuk, arıcılık vereceğiz ve destekleyeceğiz. Yem fabrikası kuracağız. Besicilerin en büyük gideri yem. Doğal organik yemi, Ankara’nın çiftçilerimize çok ucuz bir şekilde temin edeceğiz.
7 ilçemizde termal var, burada da altın gibi tuzumuz var. İnşallah oraya güzellikler yapacağız, daha çok turist gelmesi için. Ankara’daki çiftçi üretecek, Antalya’dan değil, Ankara’dan gelecek sebzemiz. Yazın ve kışın.
Büyükşehir Ankara’nın ilçelerine bakmamıştır. Bırakın verdiği sözleri tutmamıştır. Ama ne olacak? Altınok’la beraber Ankara’mızın şahlanış yılları başlayacak, eser dönemi, hizmet dönemi başlayacak. Pırıl pırıl bir Koçhisar, ışıl bir Koçhisar köyleriyle birlikte olacak.
Ankara’da sosyal yardımların %400 artırıyoruz. Emeklerimize 1000 lira değil 5000 lira vereceğiz, 500 liradan 2500 et yardımında bulunacağız. Bu kartlar Şereflikoçhisar’da geçerli olacak. Şereflikoçhisar ekonomimize milyonlarca destek olacağız.
Sizden ricamız şu; Bu seçim kentimizin seçimi, kendimizin seçimi, evimizin seçimi ve geleceğimizin seçimi. Belediye Başkanı şehrin 5 yılını planlamaz, yönetmez. Belediye Başkanı şehrin geleceğini planlar, şehrin geleceğini yönetir.
Dolaysıyla bir Ankara çocuğumu Altınok. Ama nüfus kağıdında Ankara değil, gönülden bir Ankaralı, bir Ankara aşığı, eser ve hizmet aşığı Altınok. Hemşehrilerimizi, yakınlarımızı arayalım. Bu fırsatı değerlendirelim.
Çocuklarımızı Çanakkale’ye göndereceğiz. Kütüphaneler yapacağız. Kreşlerimizi yapacağız. Yollarınız ışıl ışıl olacak. OSB’nizi gelişmesi için destekleyeceğiz. Sağlık ocakları yapacağız. Engelli merkezi, kütüphaneler, spor merkezleri yapacağız.
Keçiören Ankara’nın nüfusu 6’da biridir, bütçemiz Büyükşehirin 45’de biridir. 45’de bir bütçeyle Ankara Büyükşehir Belediyesinden daha çok eser ve hizmet yaptık. Dolaysıyla bizim kaynaklar, beytulmal kuruşuna kadar hizmete gider. Cumhurbaşkanı olacağız diye Türkiye’yi gezenlerden olmayacağız. Altınok’un aklı, fikri, gönlü Ankara’dır. Başka bir şey yoktur. Bu fırsatı değerlendirmeli. Memiş Çelik, burada Belediye Başkanı. Büyükşehir’in ambargolarına rağmen bu hizmetleri yaptı. 31 Mart’ta Ankaralı hemşehrilerimiz, Altınok’a vekaleti emanet verdikten sonra Şereflikoçhisarımız, köylerimiz bir çok eser ve hizmet alacak. Altınok’u da Şereflikoçhisar’ın sokaklarında göreceksiniz. Uzayda değil, Londra’nın sokaklarında değil, Ankara’nın sokaklarında göreceksiniz. Dolaysıyla hangi partinin mensubu olacaksak olalım, hangi partiye oy vermiş olacaksak olalım, Ankaralı olarak Ankara bu fırsatı değerlendirmeli. Cumhur ittifakı olarak ve Cumhur ittifakımızın diğer birlik ve beraberlik içerisindeki ruhumuzla beraber hangi partiye oy verirse versin, vereceğiniz oylar geleceklerimiz için, çocuklarımız ve torunlarımıza hepimizin vebali var. Ankara’mızı bir dünya Başkenti yapacağız. Nasıl yapacağız? Şereflikoçhisar güçlü bir destek verecek Altınok’a ve Memiş Çelik’e güçlü bir destek verecek. Allah razı olsun hepinizden.”dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat